Нови проблеми за Юнайтед, след Бербатов се контузи и Роналдо

17:43
Нови проблеми за Юнайтед, след Бербатов се контузи и Роналдо
Мениджърът на английския шампион Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е изправен пред сериозно изпитание след като тима даде поредната си жертва. 

Португалското крило на "червените дяволи" Кристиано Роналдо бе засечен от репортери на тренировката на Португалия с наложена торба с лед на прасеца. Играчът е на лагер с националния отбор преди световната квалификация срещу Швеция тази събота, а след днешната тренировка е изпитал болки в левия крак. Все още не е ясно каква е контузията на Роналдо и колко сериозна е тя, но от лагера на португалците се надяват той да излезе срещу Хенрик Ларсон и компания.

Притесненията на сър Алекс обаче са напълно основателни след като нападението в тима е доста наранено. Контузен е Димитър Бербатов, а Уейн Рууни е наказан за срещата с Астън Вила другата седмица.

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasanid
02.04.2009 10:08

Айде стига Юнайтед са били шампиони,писна ни от вас! *sick*

krasenco
27.03.2009 14:28

Точно така да погледаме и ще видим.Все пак Манчестър не са Астън вила не ги отписваите толкова лесно.Има 8 кръга до края,за Юнайтед 9.Само да излезят от кризата и ще направят 5-6 поредни победи.Знаете,че са способни на това.Мисля,че са го доказали!

venimir4000
27.03.2009 07:25

Някой случайно да помни миналия сезон?Юнайтед пак бяха затънали,бяха стигнали чак до тринайсто място,но какво стана?Стана тва че в последния кръг трябваше да се реши къде ще бъде титлата и както винаги Челси се издъни,а Мани си прибра титлата,а къде бяха Ливърпул въобще не се бореха за титлата.Така че по-добре не прибързвайте с изводите.MANCHESTER 4EVER!!!

FCBarca17
27.03.2009 00:02

4естита дългоо4аквана титла на Ливърпул

cesekarchetooo
26.03.2009 23:56

Айде да не прибързваме с изводите. Отписвахте ни и след слабия старт на сезона, после като нещата се обърнаха в наша полза - се изпокрихте като мишки. Сега Юнайтед пак се дънят и пак изпълзяхте от дупките. Фъргюсън обаче ще покаже, че Манчестър е отбор с характер! Glory Glory Man United *devil*

chelsea18
26.03.2009 23:51

Манчестър нищо няма вземат тоя сезон.Честито на Ливърпул за титлата *beer*

svetlio_vn
26.03.2009 22:11

С такъв отток на крака е малко вероятно да е напълно възстановен за мача с Швеция , дано поне бъде на линия за решаващите мачове на Юнайтед до края на сезона .

Patilanec
26.03.2009 21:44

PRI_A_TEL точно на тази позиция могат да играят Гигс, Парк, Нани и новото момче Тошич. Така че заместници има! И ми кажи кой е този отбор, който използва кам повече от 3-4 човека в нападение?

Pavel_BG
26.03.2009 20:06

Хахаха, PRI_A_TEL, много малко треньори могат да имат на разположение цели "3-4 човека в нападение" и то от такова качество! Това, което си казал е смешно!

shark2009
26.03.2009 19:48

Абе не си прав , вярно е че сър Алекс не е предвидил всичките тези контузий на играчите си , ама все пак Тевес е на лице за момента също така и Дани Уелбек (макар ,че той още не е готов за големия футбол) А и не само Бербатов , Рууни и Роналдо са фигури който могат да бележат голове , видяхме че досега вкарваха и други футболисти Скоус и Гигс имат по един , два гола ако не се лъжа а Видич има 9 или 10 не ги броя , Карик също може да измисли нещо а колкото до заместник на Роналдо , мисля че Нани може да се справи на неговата позиция не по малко добре от Роналдо.

PRI_A_TEL
26.03.2009 18:36

Ами ще играе само с другия крак и това е, Сър Алекс иска все звезди които играят и с двата крака, аз даже предлагам да му го отрежат кво го мъчат с тоя лед, пък и така ще има във витрината си Златния Крак и Златната топка. Пък Сър Алекс да се замисли точно дали не е необходимо да привлече някои негов заместник, защото по лявото крило също няма никого, а когато се контузи Роналдо няма кои да го замести. Направо чао на титлата така изглеждат нещата, а и не може да тормозиш все едни и същи 3-4 човека в нападение всеки мач и накрая на сезона всички да са здрави и в добра форма. Нали имаше много заместници, нека видим сега кого ще пусне Съра.