Живко Миланов се връща на "Герена"?

08:11
Живко Миланов се връща на "Герена"?
Левски има шанс да върне на "Герена" бившия си капитан Живко Миланов. Гонещият 28 години защитник още не е подновил своя договор с Васлуй, който изтича на 30 юни. "Сините" продадоха бранителя на румънския клуб през януари 2010 година срещу респектиращите за бек 400 хиляди евро.

Досега не е осъществен пряк контакт между Левски и Миланов, но вече има първоначални разговори чрез посредници. Естествено, Живко е готов да си дойде у дома при подходяща оферта. Ситуацията обаче зависи и от новия треньор на "сините". Няма спор, при завръщане на Станимир Стоилов, защитникът може да купува билет за София.

Рапид Букурещ и Стяуа хвърлиха око на българина още през зимата. Едва ли ще е сензация, ако румънски гранд предложи непосилни за "А" група пари на Миланов, който направи име при северните ни съседи. В същото време отбраната на Левски напоследък играе като на патерици.

От "Герена" вече се договориха с бивш свой футболист, чийто контракт изтича. Станислав Ангелов се завръща от Анортозис. Има вариант обаче Пелето да получи пост при "сините".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Vylkov
05.04.2012 10:28

Браво ,прекрасна новина,дано се върне ,Живко е доказан боец!