Ман Сити привлече 15-годишен белгийски защитник

16:29
Ман Сити привлече 15-годишен белгийски защитник
Английският клуб Манчестър Сити привлече 15-годишен защитник, който до момента беше част от футболната академия на белгийския Андерлехт, съобщава един от най-тиражните вестници в Белгия Het Nieuwsblad. Името на момчето е Матиас Босертс, но тъй като е под 16 години, той трябва да напусне страната с родители или официални настойници.

За да вземат младока, от Манчестър Сити са убедили цялото му семейство да напусне Брюксел и да се премести да живее в Англия.

За родителите на Босерт вече е осигурена и работа. Договорът на Босертс с Манчестър Сити, а лично мениджърът на първия отбор Роберто Манчини го е наблюдавал няколко пъти през последните години.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

miro_slavcho
04.04.2012 18:52

"...а лично мениджърът на първия отбор Роберто Манчини го е наблюдавал няколко пъти през последните години."- Да не е ходил да гледа как баща му го е правил.

Chelsea_FanBlue
04.04.2012 18:30

"Договорът на Босертс с Манчестър Сити, а лично мениджърът на първия отбор Роберто Манчини го е наблюдавал няколко пъти през последните години." Та какво за "договорът"?!?*surprized*

Toddor
04.04.2012 17:49

Андерлехт имат една от най-добрите школи в света.

PIMPDreamS
04.04.2012 16:35

разликата между сръбското (а и българското) първенство и английското е ОГРОМНА, има талант, ама тука нашенците са повече купонджии, отколкото футболисти. А и като знам сърбите кви са националисти, сигурно му е трудно да се оправя с английския *smile*