Залог на деня: Калитея – Агротикос (познат)

14:31
Залог на деня: Калитея  – Агротикос (познат)
Уважаеми потребители на Winner.bg, екипът на сайта стартира нова поредица с прогнози, която ще се отличава значително от досегашните предлагани от нас. Рубриката "Прогнозите на специалиста" ще бъде обновявана всекидневно и в началото си ще съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

В "Залог на деня" всеки ден ще можете да откривате кратка, но ясна прогноза за една от интересните за прогнозиране срещи, като авторът на рубриката Георги Сотиров гарантира много висок процент на успеваемост.

Мачовете, за които ще намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

С гарантирането на много висок процент на успеваемост и "разумни" коефициенти, авторът Георги Сотиров се надява да изгради взаимно доверие между него и вас - почитателите на футболния портал Winner.bg.

► Залог на деня за 04.04.12г.:



Класически сблъсък на силен домакин борещ се за промоция и слаб гост в борба да не изпадне. Тук най-логично и очакваното събитие е домакинската победа, като ставката за подобен изход си струва, като се има предвид, че във второто ниво на футбол в Гърция мачове с подобно съотношение на силите почти винаги са оцените от 1.25 до 1.40. Тук има изключение поради факта, че Калитея е 5-ти във временното класиране на доста точки от първия и втория, а опасността от изпадане за Агротикос е малка на фона на останалите претенденти да се разделят с тази дивизия и придобития вече точков актив. Калитея категорично има шансове, а и амбиции да се се включи конкретно в борбата за промоция, което показват и последните й резултати. Домакините са в серия от 4 срещи без загуба, като в последните си 2 домакинства отбелязаха 8 попадения. Последните два тима, които си тръгнаха победени от този стадион, бяха вторият в таблицата сега Пантракикос и седмият Панахайки. Като вторият Пантракикос загуби с 3:0 тук, а Панахайки с 5:2 и Калитея показа, че има намерения до последно да е в борбата за промоция. Калитея, освен втория най-силен домакин в дивизията е и вторият отбор с най-резултатно нападение, когато става дума за домакински срещи с показатели 9-2-1 и отбелязани 21 гола. С три точки днес чисто теоретично Калитея от 5-ти в таблицата може да се окаже 3-ти и на 3 точки дори от втория в таблицата. Агротикос Астерас е наистина доста слаб навън, като в последните си 5 визити няма отбелязан гол, като случаите в които взима точка е само тогава, когато крайния резултат е 0:0. В последния кръг Калитея завърши 0:0 и днес това ще е допълнителен стимул, освен за наваксване на пропуснатите точки и за затвърждаване на силните домакински изяви. Гостите играят предимно опълчение в гостуванията си без мисъл да отбележат, а днес срещу тях второто най-силно нападение и ще им е нужна сериозна доза късмет, за да измъкнат 0:0. Потвърждение на моето предположение може да се намери и в показатели на Агротикос от изминалия шампионат в неговите визити, като там статистиката показва, че от 17 визите в 12 няма спечелена точка. Всички предпоставки, традиции и амбиции ме карат да смятам, че тук ще видим домакинска победа.

Прогноза: 1, коефициент 1.68

Георги Сотиров


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Berbatow92
04.04.2012 20:32

Сотиров,почва да печли доверието на потребители,дано продължи така .. *smile*

mistral
04.04.2012 18:31

Ами, браво! И понеже публикувам залозите, по които имам сходно мнение със Сотиров - за днес това:Събитие Залог Коефициенти Резултат Пeчалба

Kallithea - Agrotikos Asteras
Над / Под
Общ брой голове на отбора домакин
Вашият залог: Единичен, Над 0.5
лв. 250 1,45 1-0 лв. 362,5
Малко, но много лесно и между другото.

niki_22
04.04.2012 18:14

Човека си оправи мерника определено !

57'

Kallithea 2-0 Agrotikos Asteras

BurJisSs
04.04.2012 14:37

бати залога на деня*joking**joking**joking*
200 пъти по добър ще е мача реал мадрид-апоел НАД3.5 гола коеф. към 2

putopalo
04.04.2012 18:47

Този залог е масов,което не е много добре.Аз бих рискувал с ПОД,ама напоследък системите,които пускам не излизат...Така че днес съм пас.Браво на колегата мистрал.Успех на всички!

jelko
04.04.2012 16:36

Естествено,че ще избие.Като дадат уинер коеф. 8.00 за победа на Реал довечера.Хахаха.Защо рубриката не започва с успеваемостта на "Октопода" и отрицателната му печалба засега,а? *joking* Всеки уважаващ себе си типстър си показва резултатите на видно място,а не трябва да се ровишполовин час и да разбереш,че не струва *lol**joking*

mistral
04.04.2012 16:22

*joking*Ти ще видиш как се избиват загуби за отрицателно време.

jelko
04.04.2012 16:19

това му е ранният мач.довечера ще има още поне един мач.Мисля си ,че ще късният в Гватемала : Комуникасионес-Миктлан 1 коеф.1,40 в Ефу *joking*

Arsenal_England
04.04.2012 15:01

точно !*beer*