Тотнъм спестява 40 милиона от финансовата криза

20:39
Тотнъм спестява 40 милиона от финансовата криза
Тотнъм ще спести над 40 милиона паунда от финансовата криза в света, разкри финансовият директор на клуба Матю Колекот, цитиран от "Скай спортс".

Напомняме ви, че ръководството на "шпорите" обяви началото на строежа на над 60 хиляден стадион в Северен Лондон, който ще бъде в центъра на модерен спортен комплекс.

Щастливото обстоятелство за шефовете на Тотнъм е, че от драстичното падане на цената на стоманата и цимента, което спестява на лондончани огромна сума пари.

"Наистина, финансовата криза оказа благоприятно влияние върху развитието на нашия проект. Смятам, че ще помогнем много на икономическото развитие на Северен Лондон с огромната инвестиция за бъдещето, която правим сега. Все пак малко са хората в днешни дни, които влагат 250 милиона лири в подобни начинания. Мисля си обаче, че новият стадион ще е огромна мотивация за играчите и феновете на тима", коментира Колекот.

С изграждането на новото си спортно съоръжение Тотнъм упорито върви по стъпките на своите съграждани от Арсенал, които наскоро изоставиха своя стар "Хайбъри" за модерния "Емирейтс".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rosen1968
27.03.2009 01:44

Ще се намери кой да го изпълни този стадион аз съм сигурен , но не е в това въпросът просто са много големи касметлии и от тази криза вместо да губят те печелят супер тарикати с голям късмет пожелавам им същият късмет на този стадио като го построят *sick*

air_J
26.03.2009 21:18

Те хубаво ще го построят, но кой ще им го пълни този стадион, като те на сегашният си стадион се случва да имат празни седалки, особено в разните там ФА Къп, Карлинг Къп, Купа на УЕФА... *sick*