Венци Стефанов: Допуснахме детински грешки

19:05
Венци Стефанов: Допуснахме детински грешки
След равенството 1:1 между Славия и Черноморец Бургас, президентът на "белите" Венци Стефанов не остана доволен от представянето на собствените си футболисти, които останаха и с човек повече на терена, след като играч на "акулите" получи червен картон.

"Допуснахме детински грешки и не може да се бърка така елементарно. Кой каквото сам си направи, никой не може да му го направи. Да, момчетата се опитваха, бореха се, търсиха победа, но не намериха най-добрия начин. Не играха бездушно, но не дадоха това, което съм сигурен, че могат да дадат. Черноморец си тръгва заслужено с точка от този мач. Надявам се, че след тези грешки треньорското ръководство да си направи заключения на кого може да разчита и на кого не. Допуснахме грешки, но в крайна сметка, ако бяхме безгрешни никой нямаше да отбележи гол. Изпуснахме победата, но добре, че не загубихме. Нямам претенции към съдийството, единствените ми претенции са към моите футболисти. Отложеният мач с Локомотив София наруши ритъма", заяви Стефанов след мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lazar_georgiew
02.04.2012 19:24

Тоя не му ли писна да говори толкова много ! Еб*ти философа...по-добре да дава пари и да върне феновете на Славия на стадиона а не да дава акъл как да играят ! Президент ли е или треньор?