Хидинк гласи Парлюченко за трансфер в Челси

17:25
Хидинк гласи Парлюченко за трансфер в Челси
Мениджърът на Челси Гуус Хидинк заяви, че руският нападател на Тотнъм Роман Павлюченко би паснал идеално в състава на тима от "Стамфорд Бридж". Селекционерът на Русия съветва собственика на "сините" да привлече руския нападател, тъй като той го познава отлично от игрите му в "Сборная".

Павлюченко премина на "Уайт Харт Лейн" от Спартак Москва за 14 милиона паунда през летния трансферен прозорец, а от началото на сезона има отбелязани 13 попадения в 30 срещи за "шпорите". Той обаче не влиза в дългосрочните планове на мениджъра на Тотнъм Хари Реднап.

Роман Абрамович има пълно доверие на Хидинк, който обаче ще напусне поста си в Челси след края на сезона, за да се отдаде напълно върху работата си като селекционер на Русия. В плановете на "синьото" ръководство влиза и привличане на полузащитника на ЦСКА Москва Юрий Жирков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PRI_A_TEL
26.03.2009 18:40

Павел Погребняк е 100 пъти по добър от тоя смешко.

bacardy_breezer
26.03.2009 17:44

ХАхаха това е хитър ход от страна на Хидинк.Използва моментния си пост и доверието на Абрамович ,за да уреди неговите момчета в голям отбор като Челси.Определено ако Павлюченко заиграе за "сините" това ще му се отрази положително , което е добре и за Руския национален отбор *joking*