Залог на деня: Черноморец - Ботев Пловдив (познат)

12:38
Залог на деня: Черноморец - Ботев Пловдив (познат)
Уважаеми потребители на Winner.bg, екипът на сайта стартира нова поредица с прогнози, която ще се отличава значително от досегашните предлагани от нас. Рубриката "Прогнозите на специалиста" ще бъде обновявана всекидневно и в началото си ще съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

В "Залог на деня" всеки ден ще можете да откривате кратка, но ясна прогноза за една от интересните за прогнозиране срещи, като авторът на рубриката Георги Сотиров гарантира много висок процент на успеваемост.

Мачовете, за които ще намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

С гарантирането на много висок процент на успеваемост и "разумни" коефициенти, авторът Георги Сотиров се надява да изгради взаимно доверие между него и вас - почитателите на футболния портал Winner.bg.

► Залог на деня за 01.04.12г.:



Това се оказва мача на сезона за Ботев Пловдив и предвид точковото му изоставане, ако не грабне днес победа, без значение как, сезонът просто приключва. Днес нов дебют като старши треньор ще направи предишния временен треньор Видолов. След отстраняването на Радуканов и екипа му психологическия проблем в отбора трябва да е решен, като днес титуляри ще започнат и тримата нежелани от предишния треньор Домакинов, Куродов и Ал.Александров-Кривия. С наличието им се решават доста настоящи проблеми. Отбраната се затяга, придава се креативност и ще се има ясно изразен таран и голмайстор - Курдов. Основният проблем до сега беше освен отношенията в съблекалнята, които рефлектираха чрез липсата на положения и голове, но вероятно днес ще бъде различно. Всички играчи ще са в добро настроение и с равни позиции предвид доброто реноме, с което се ползва сред играчите Видолов. Той до скоро беше част от тях като играч. Ботев има безспорна класа и по-високи възможности от повечето тимове в дивизията, а от финансова гледна точка той просто е номер едно. Очаквам силен край на сезона и оставане в играта до последния мач за промоция, а началото ще бъде още днес. Предвид, че става дума за България, смятам че дори "канарите" днес да зациклят с играта или да имат проблем с изкуствения терен или какъвто и да е друг проблем, ръководството също ще се постарае да подсигурени трите най-задължителни точки тук. Дори пловдивчани да не се доберат до класиране в "А" въпреки честването на 100 годишнината от създаването си, то трябва до доведат събитията до ключов мач, в който се решава влизането им, а подобен може да бъде само мача на бараж. Дори за подобна развръзка с цел омилостивяване на феновете и доказване все пак на някакъв резултат на футболната общественост са нужни точки и
съответно победи, а всичко трябва да започне още тук. При налични бюджет на гостите и при единиците, които те притежават в селекцията си "жълтите" просто трябва да доминират, но наличието на вътрешно клубните проблеми и липсата на адекватен дългосрочен треньор направи така, че да се търси човек и то сега, който просто да обедини състезателите и да подбере 11 от тях за началото на срещата. Смятам, че предвид близостта с играчите Видолов е туширал напрежението и днес Ботев ще намери своя облик особено с наличието на тримата класни играчи, който се завръщат в състава. Днес играят другите два преки конкурента за промоция Нефтохимик и Любимец, като домакин е Нефтохимик и така някой от тези отбори ще загуби точки и ще спомогне още повече на Ботев за изкачването му към първите две места.

Черноморец Поморие е точно на другия полюс. Състава е много млад изграден от недоказани юноши и е дори в тежест на по-големия брат Черноморец Бургас, като целта на днешните домакини е просто да обиграват играчи и да разчитат на класиране на бараж, който да търгуват поради липсата на адекватен бюджет за пребиваване в по-горен ешелон. Младите момчета на домакините разчитат на личното себедоказване и възможността някой да ги забележи, но нищо повече. Изкуствения терен също им дава сериозно предимство срещу останалите опоненти на ниво "Б" група и те набират точков актив основно така. Днес "поморийци" ще са лишени и от основния си голмайстор Живко Петков и основния си стопер Велин Дамянов, като други още по-млади и неопитни играчи ще застанат на техните места. Доста играчи напуснаха Черноморец в паузата на полусезона, заради неизплатени заплати и едва ли и сега е по-различно предвид, че клуба майка Черноморец Бургас има проблеми с лиценза за следващия сезон, какво ли остава за тях. Домакините са наясно, че ще доиграят сезона, поради наличието на доста претенденти за баражната позиция, а за Ботев той сега започва в същинската му част. Преди да поеме отборът от Поморие старши треньора на домакините Неделчо Матушев работи дълги години, като треньор (дори и старши) в град Пловдив в отбора на Локомотив и вероятно има доста познанства и контакти със хора от днешния си опонент и е наясно със ситуацията в детайли. Всичко, освен победа за Ботев днес почти сигурно ще означава край на сезона за тях. Разликата във качеството на двата тима е огромна и ставката за подобна разлика е наистина чудесна.

Прогноза: 2, коефициент 1.50

Георги Сотиров


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Naydenov1914
01.04.2012 19:01

Мачовете днес са :
Лилестрьом - Розенборг 2
Панатоликос - Олимиакос 2
Валенсия - Леванте 1
Леирия - Спортинг 2
Виляреал - Еспаньол 1
успех на всички

Naydenov1914
01.04.2012 19:59

не толкова ги отписвам колкото се надявам на това виляреал да си стъпат на краката най-накрая *joking*

SuperSizee
01.04.2012 19:14

Как отписваш толкова лесно Еспаньол ? Мачът за мен е 2 - ка *wink*

holigan4e
01.04.2012 18:21

Трябва да си много шашав да играеш подобни мачове с пари...аз едвам се навивам да играя мачовете от А група а какво остава за тия селски отбори.

greenhool
01.04.2012 18:17

Поздравявам сотирката за смелата прогноза..

devic
01.04.2012 14:30

нали уж залог на ДЕНЯ? Тоя рунгел кво ми пуска по 2 мача на 1 дата. Или 1вия е ако познае. Пък ако не - да очакваме 2ри с още по-мизерен коефицент. То бива нахалство ама на нищо не го обръща вече.

TiGeRR
01.04.2012 13:30

ААА да бее то това е Черноморец ПОМОРИЕ .. *lol* ..

Sharkbs1994
01.04.2012 14:00

хахх .. да и аз така се обърках *joking*

TiGeRR
01.04.2012 13:28

Абе много сте зле бе .. Пак се вързахте .. НЯМА ТАКЪВ МАЧ ДНЕС .. пфф.. *nerd**nerd**erm*

vaskoo_1892
01.04.2012 13:15

ще ме извинявате тия долу ама знаете ли че Ботев смени Радуканов с ВЕЛИКИЯ КОЦЕ ВИДОЛОВ!!! 2-ка *smile*

Stanimir95
01.04.2012 13:17

И кво КОЦЕ ВИДОЛОВ с него ще биете ли хаха,вие с Радуканов не биете остава с тоя да биете *smile*

night_wolf84
01.04.2012 13:08

Имат 2 мача и двата равни 1-1 и 3-3 ,така ,че Х от мен*smile*

Vratarchety
01.04.2012 13:05

От най-твърдите Х-ове между другото Сотирката веднъж познавал ли е поне ?!? *lol*

Kotov
01.04.2012 12:48

между другото тоя мач го мисля твърд х мноо хубав коеф е и двата отбора няма да се дадат 2ка абсурд

Stanimir95
01.04.2012 12:41

Никаква 2-ка Черноморец си взимат мача коефициента е 1во Априлска шега сигорно.