Видима без капитана срещу "армейците"

11:29
Видима без капитана срещу "армейците"
Видима Раковски ще излезе срещу ЦСКА без капитана си Георги Стойчев, който е и играещ помощник-треньор. Той и младият халф Пламен Кожухаров са наказани за натрупани жълти картони и пропускат мача срещу лидера в класирането на "А” група. Няма да играе в мача и Евгени Игнатов, който лекува травма.

В състава обаче се завръща възстановеният от контузия Тодор Колев. В групата се очаква да попаднат двама от юношите на севлиевския тим - Михаил Минков и Стефан Гинчев. Старши треньорът Костадин Ангелов се надява, че неговите футболисти ще проявят характер срещу ЦСКА. "Искам да разбера по старанието и държането на футболистите на терена, че са излезли за победа", заяви наставникът на севлиевския отбор.

През седмицата ръководството на клуба опроверга слуховете за смяна на Костадин Ангелов и излезе с изявление, че застава твърдо зад него и той ще продължи да бъде старши треньор на отбора. Вчера пък в официалния сайт на клуба беше изразена категоричната подкрепа за Стилиян Петров в борбата му с левкемията.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация