Абрамович се цели високо

08:02
Абрамович се цели високо
Само 48 часа, след като капитанът на Ливърпул Стивън Джерард призова собствениците на клуба да отпуснат кесията, за да бъдат закупени нужните класни попълнения на Албиона гръмна новината, че руският олигарх Роман Аврамович е пожелал да привлече в състава на Челси, чиито собственик е испанският нападател на "червените" Фернандо Торес.

За целта губернаторът на Камчатка е приготвил колосалната дори за наши дни сума от 50 милиона паунда. Тази сума е с 4 милиона в повече от онази, която Реал Мадрид плати на Ювентус преди 7 години за Зинедин Зидан.

През изминалото лято 5-кратният европейски шампион привлече Ел Ниньо от Атлетико Мадрид за 25 милиона, което прави точно два пъти по-малко. Въпреки изключителната оферта до сделка най-вероятно не би могло да се стигне, тъй като американските собственици на "мърдсисайдци" Жилет и Хикс не са в добри отношения, а постигането на взаимно съгласие в такъв момент е повече от трудно.

Абрамович все още не се е спрял и на вариант за нов старши треньор, след като "сините" се разделиха с Аврам Грант през изминалия уикенд. Сред фаворитите за поста са бившият треньор на Барселона Франк Рийкард, както и настоящия на руския национален отбор Гус Хидинк. Опита пред зрелищния и атакуващ футбол, на кого ще се спре Аврамович предстои да разберем в близко бъдеще.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

geshana
26.05.2008 22:00

гус хидинг ако земеш си патрон и ако земеш и торес ливърпул ши умре от глад което е добра идея

gregoda
26.05.2008 20:15

Мисията "НЕВЪЗМОЖНА" но чудесна идея