УЕФА вади македонци от футбола за уреждане на мачове

11:17
УЕФА вади македонци от футбола за уреждане на мачове
УЕФА може да извади завинаги от своите турнири македонския ФК target=\"_blank\" href=\"http: / /pobeda .winner .bg\">Победа < /a> , ако слуховете , че мача с арменския Пюник от квалификациите за влизане в Шампионската лига през 2004 година е бил уреден .
/>
/> Македонският шампион губи домакинския си мач с 1:3 , като от евроцентралата разследват президента на ФК Победа и някои от тогавашните футболисти на клуба . Случаят ще бъде разгледан на 17 април , стана ясно след вчерашното заседание на конгреса на УЕФА .
/>
/> "Това за жалост не е изолиран случай . Разследваме още огромен брой от срещи . Много е трудно да се намерят доказателства в подобни случаи , но в близките дни ще има развитие по някои от тях" , коментира генералният секретар на централата Дейвид Тейлър .
/>
/> Наскоро президентът на УЕФА Мишел Платини изрази своята решимост да изкорени завинаги уредените мачове от света на футбола .
/>
/> "Тази игра става безсмислена , ако срещите са договорени . Тогава спортът ще се превърне само в един мръсен бизнес . Затова и ние взимаме сериозни мерки за борба с този проблем . Ще работим върху подобряването на комуникациите ни с националните централи , които трябва да ни уведомяват преждевременно за съмнителни мачове" , заяви Мишел Платини .
/>
/>

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BoBi_Levskara
26.03.2009 11:57

Ако искат да не се уреждат мачове да забранят всички букмейкърски къщи!!!