Малеш се готви за победа над Бдин

16:22
Малеш се готви за победа над Бдин
Последните две занимания с футболистите на играещия в Сандански тим на Малеш бяха тактически. В тях не взеха пълноценно участие централният защитник Вангел Стоянов и нападателят Юли Колушев. И двамата получиха болки в кръста по време на първата тренировка за седмицата. При направения им обстоен преглед се появиха признаци за дискова херния и в момента се поддържат медикаментозно. При това положение участието им в мача срещу Бдин Видин е под въпрос.

Твърдо отпада за неделния двубой централния защитник на Малеш Румен Сандев, който е наказан от ДК на БФС за натрупани жълти картони. През седмицата футболистите на Малеш тренираха с настроение, което беше отражение от победата, която извоюваха в прекия двубой на градския стадион в Сандански срещу Сливнишки герой Сливница. Очаква се това настроение да се прехвърли на терена и в неделя срещу гостите от Видин- Бдин, които са един от силните тимове в западната Б група.

Пламен Мицански е доволен от назначаването от страна на СК на БФС за този двубой за главен съдия на срещата международния арбитър Александър Костадинов с асистенти Цветан Трифонов и Петър Михайлов.

"Нужно ни е да покажем разумна игра, да ни преследва спортното щастие и да спазим указанията на старши треньора Пламен Мицански. Ще бъда най-щастливия футболист на терена ако с мой гол прибавя нови три точки към актива на нашия отбор. Трябва да поправим грешката си от предишния мач срещу Бдин, който загубихме незаслужено като домакини. Победим ли, ще се чувстваме още по-спокойно в оставащата част от мачовете от третата третина на западната Б група", сподели футболист номер 1 за 2011 година на Малеш Атанас Атанасов.

Очаква се на вратата да застане Васил Василев, в защитния вал да заемат местата си Димитър Петков, Лъчезар Дафков, Кирил Андреев и Николай Дичев, в халфовата линия - Георги Жежев, Атанас Атанасов, Мартин Станков и Венци Стоянов, и в нападение Светослав Сакаджийски и Марин Георгиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация