Флуминенсе с труден успех над Самора

12:23
Флуминенсе с труден успех над Самора
Бразилският гранд Флуминенсе се наложи с 1:0 над венецуелския Самора в среща от 4-ия кръг на група 4 от турнира Копа Либелтадорес.

В другата среща макар и с десет души Бока Хуниорс се наложи с 2:0 над друг аржентински отбор- Арсенал Саранди. След тези мачове Флуминенсе вече си гарантира участие в следващата фаза и води с 12 точки от 4 мача, пред Бока със 7 точки.

Следват Арсенал Саранди с 3 и Самора с 1. Резервата Рафаел Собис вкара единственото попадение за Флу в 78-ата минута на срещата. Той се появи като резерва в 75-ата минута и само след още три се разписа от фаул във вратата на Самора, които са дебютанти в най-престижния турнир в Южна Америка.

Шесткратният победител в турнира Бока Хуниорс оснтана с десет души на стадион Ла Бомбонера заради червен картон на Леандро Сомоса в 37-ата минута.

Въпреки това пет минути след началото на второто полувреме Пабло Ледесма направи 1:0, като това е негов първи гол от осем мача. Той довкара отбита топка от вратаря, след като преди това Хуан Роман Рикелме от трудна позиция обстрелва рамката.

Сантяго Силва подаде за второто попадение, паднало минута преди края на редовното време след удар на Хуан Санчес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация