Липи изненада всички, определи състава на Италия срещу Черна гора

20:12
Липи изненада всички, определи състава на Италия срещу Черна гора
Селекционерът на националния отбор на Италия Марчело Липи не крие плана си за офанзивен титулярен състав в предстоящото гостуване на "скуадра адзура" на Черна гора. Световната квалификация от нашата 8-а група между тези два отбора ще се играе в събота от 20:30 часа в Подгорица.

На днешна тренировка на световните шампиони, Липи отдели 11футболисти за самостоятелно занимание и по този начин даде индикации, че може би именно това ще бъде титулярният състав за мача с Черна гора.

Играчите, които бяха отделени от останалите днес са: вратарят Джанлуиджи Буфон, централните бранители Фабио Канаваро и Джорджо Киелини, бековете Джанлука Дзамброта и Фабио Гросо, полузащитниците Андреа Пирло, Даниеле Де Роси и Анджело Паломбо, както и нападателите Винченцо Якуинта, Фабио Куалярела и Антонио Ди Натале.

Ако наистина това е стартовият състав на Италия, то схемата следва да бъде 4-3-3, като на върха на атаката би трябвало да бъде Якуинта, а от двете му страни ще се Куалярела и Ди Натале.

Италия се намира на първо място в класирането на Група 8, а Черна гора е на четвърто място с актив от 2 точки и също като тима на България все още няма регистрирана победа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

roommen
26.03.2009 06:53

Незная даже как успявате да бъдете оптимисти че имаме възможност за класиране , аз дори се съмнявам че ще запазим и третото място *sad*

MeToDueB
25.03.2009 23:30

Преди квалификацийте мечтаех за първото място .. а сега ме е страх, дори от второто, защото отпадане на бараж ще е много по-тъжно, отколкото .. въобще да не се класираме за баражи.. тъй, като трагедията и сега е пълна ..

успех на наще иначе. Ако паднеме ще потроша нещо и ще ми мине ..

bacardy_breezer
25.03.2009 22:59

Ами а дано Италия да опердаши ЕЙРЕ едно хубаво и ние да ги победим ,макар и минимално и ще стане супер. *wink*