Стойчо: Тепърва ще става трудно за ЦСКА

09:11
Стойчо: Тепърва ще става трудно за ЦСКА
"Нещата тепърва ще стават по-трудни и ще загрубяват", каза треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов след мача с Берое.

"Нещата тепърва ще стават по-трудни и ще загрубяват и заради самото поведение на съдийските комисии спрямо нас. Изникват трудности, с които ще се справяме. Ще видите в бъдеще и картоните за ЦСКА, и нарушенията ще се променят. Оттук нататък все повече и повече, и то в наш ущърб", предрече Младенов .

По повод мача с Берое наставникът на "армейците" изрази задоволството си от играта и поведението на своя тим.

"Момчетата имаха мъжко поведение на терена, въпреки че физически са много изстискани. Мачът може и да е по-лесен, имахме голови ситуации, които не успяхме да отбележим. Въпреки всичко, футболистите ми бяха много дисциплинирани в тактическо отношение. Успяваме във всеки мач да подобряваме играта си. Това и старанието на футболистите е много радващо. Няма да се отпуснем, тъй като няма лесни противници. Хубаво е, че настроението и самочувствието се върна в ЦСКА", каза още Младенов.

За младия играч на ЦСКА Антон Карачанаков, който отбелязва попадения в последните няколко мача, специалистът коментира: "Карачанаков узрява с всеки изминал ден на и извън терена. Говорим с него индивидуално, за да разбере той, че трябва да бъде един истински професионалист. Очаква го страхотно бъдеще и не само него, а и другите четирима юноши, които имаме и пускаме".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

didka_192
29.03.2012 09:14

абе все си недоволен от садиите просто не ставате товае

plamo_85
29.03.2012 12:58

Ако не ставаха щеше ли ЦСКА да е на 6 точки, повтарям на 6 точки пред Левски и Лудогорец???