Морати: Гасперини е виновен за неудачите на Интер

16:24
Морати: Гасперини е виновен за неудачите на Интер
Президентът на Интер Масимо Морати обвини бившия треньор на отбора Джанпиеро Гасперини за неудачите на тима през този сезон. Гасперини бе уволнен през септември, а на негово място бе назначен Клаудио Раниери, който също сдаде поста след загуба в дербито срещу Ювентус с 0:2 през уикенда.

Временно Интер ще бъде воден от треньора от школата на клуба Андреа Страмачони.

"Катастрофален сезон. И за всичко е виновен Гасперини. Той пропиля всичко, разруши атмосферата в отбора", каза Морати пред италианските медии.

"Не очаквах, че Раниери ще приеме толкова спокойно раздялата си с клуба. Той даже беше готов да остане в Интер на друга длъжност. От кой футболист съм най-разочарован? От Форлан, но той дълго време беше контузен. Майкон и Снайдер могат да играят по-добре, Милито - също. В същото време не мога да кажа нищо лошо за Камбиасо и Дзанети - те са фантастични футболисти", каза още Морати.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

intermaina
28.03.2012 17:12

Немога да разбера каква е идеята да се купуват контузени футболисти , Форлан дойде контузен и мина сезона докато влезе в ритъм сега взеха Гуарин същата работа той дойде през Януари да подсили сустава, вече е Април а той няма 1 мач изигран

intermaina
28.03.2012 17:10

Евала на Морати аз също мисля, че Снайдер и Форлан играят много слабо , Майкон и той е под нивото си също така сгешиха , че дадоха под наем Коутиньо и Сантон , незнам защо махнаха и Пандев и взеха Сарате като на 2рия не му се дава шанс изобщо , Алварез се включи добре , но се контузи.
Доста им куца трансферната политика последните няколко години, трябва да се смянат играìте а прехода не се получава а средната възраст нараства *smile*

Tzerber
28.03.2012 17:29

Прав си ! Купиха го наистина !

dzhalev_71
28.03.2012 17:16

сантон не е под наем. нюкасъл направо си го купиха.