Залог на деня: Локо София – Славия (отложен)

12:35
Залог на деня: Локо София – Славия (отложен)
Уважаеми потребители на Winner.bg, екипът на сайта стартира нова поредица с прогнози, която ще се отличава значително от досегашните предлагани от нас. Рубриката "Прогнозите на специалиста" ще бъде обновявана всекидневно и в началото си ще съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

В "Залог на деня" всеки ден ще можете да откривате кратка, но ясна прогноза за една от интересните за прогнозиране срещи, като авторът на рубриката Георги Сотиров гарантира много висок процент на успеваемост.

Мачовете, за които ще намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

С гарантирането на много висок процент на успеваемост и "разумни" коефициенти, авторът Георги Сотиров се надява да изгради взаимно доверие между него и вас - почитателите на футболния портал Winner.bg.

► Залог на деня за 28.03.12г.:



В тази среща има доста фрапантна разлика в ставките за двата отбора, а все пак това е софийско дерби и макар и при специфични обстоятелства, възможностите на двата отбора не се различават чак толкова много, че Локомотив да е оставен според коефициентите почти без шанс за победа днес. Първото предимство за Локо е стадиона, на който ще се играе тази среща, а той е в квартал Надежда. На този "пясъчен" стадион възможностите на отборите се изравняват моментално, предвид минималното наличие на трева и условия за футбол, а отборът на домакините все пак тренира там и дори може да се каже, че предимството ще бъде на негова страна. Гостите дори чрез медиите не изразиха устно несъгласие, че ще играят на подобен стадион. Славия въпреки победата над Лудогорец няма шанс за третото място, а в турнира за Купата на България също приключи участие и просто си обиграва отбора до края на сезона. За Локомотив София опасността от изпадане е реална още повече, че днес Видима е гост на Калиакра и ако гостите спечелят, то Локомотив ще е само на една точка от опасната зона и "Б" група ще се подаде на хоризонта. Не само ниския коефициент за Славия ме кара да изключа от предвиждането си тяхна победа, а и една ретроспекция назад във времето преди сезон, когато "белите" съвсем приятелски загубиха домакинството си от Локомотив София и им дадоха зелена светлина по пътя им за Европа, но след това Локомотив се провали в надпреварата си с Левски за това място и въпреки услугата на добрата стара Славия остана под третото място даващо право на участие в Лига Европа. В мач от българското първенство е излишно да се споменават статистика и показатели на отборите, само може да отбележим кой има повече нужда от точки измежду тези два отбора към момента. Приятелските взаимоотношения между Славия и Локомотива София в последните години са известни и независимо от всичко, което ще се случи днес на терена, най-сигурното събитие е че Локомотив София ще увеличи своя актив и ще се отдалечи от опасната зона, независимо от играта, която ще покаже Славия.

Двама от най-опитните играчи на "белите", съответно човекът който води атаката Николай Божов и другият, който държи отбраната Живко Желев, си изпросиха пети жълти картон срещи Лудогорец и днес няма да вземат участие в този мач. Славия няма защо да играе с максимални сили днес, има да връща услуга, а моментът е точно сега. Локомотив задължително трябва да увеличат точковия си актив и да вземат глътка въздух за оставащите срещи до края на сезона.

Прогноза: 1Х двоен шанс, коефициент 2.10

Георги Сотиров


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

jelko
28.03.2012 17:22

Уелс 17-Белгия 17 0:3 .В сака!Сотиров бълва ли бълва "прогнози"!

НЕУМОРИМ Е!

jelko
28.03.2012 16:57

Според мен гигов трябва да хвърля кърпата.за какво мрънкаше да ги върнат в "Надежда" като няма лиценз стадиона и никой не ще да го охранява?Закривааай!!!

mistral
28.03.2012 17:14

Казах ти, че проблема не е в лиценза. Плащаш си и те охраняват. Какво ги интересува охранителите. Тяхната отговорност е до там - да си свършат това, за което ги е наел възложителят.

jelko
28.03.2012 16:51

Уелс 17 -Белгия 17 :Белгия да отбележи през 2-то полувреме-1.40 коеф. в бет365.Играя също и Белгия над 2,5 гола-2,75 коеф.Трябва да бият с разлика ако искат да продължат за европейското.Унгария би Уелс с 5:1 и сега води на Русия.

BurJisSs
28.03.2012 16:47

направо ме е срам от нашето първенство (puke)

intermaina
28.03.2012 16:46

Трябваше да прогнозира , че ще отложат мача и щеше да "избие" рибата и да се отсрами за всички греди досега.

jelko
28.03.2012 16:54

Ти луд ли си?*joking* И да се издаде ,че е фен на Локото *lol**lol**lol*!А те са в Червената книга *joking*

mistral
28.03.2012 16:37

Сега ще се аргументирам за шегата по-долу. Двата отбора просто не са се разбрали за нещо. При това положение мачът трябва, да се играе без договорки. При това положение е нормално отборът в по-добра форма да спечели. Ето защо Гигов решава, че така или иначе има формален повод да не играе мача (спомнете си, че там 1 или 2 мача вече се играха) и решава да загуби служебно, за да не влиза в други разходи.

jelko
28.03.2012 15:57

Сотиров,за статистиката го отбележи като "ПОЗНАТ"! С коеф.1 естествено !*lol**joking**joking*
Определено задобряваш !*surprized*

mistral
28.03.2012 16:20

Защо да е познат? 0:3 *joking**joking**joking**joking**joking*. Щом ще обосноваваме мача с извънфутболни аргументи, то нека да броим и този резултат. Представете си, че Локото нарочно губи служебно. *joking*

veninho
28.03.2012 14:20

чиста двойка е това!!Сотиров *cards**cards**cards**cards**cards*