Насионал спечели важна победа в Копа Либертадорес

10:42
Насионал спечели важна победа в Копа Либертадорес
Уругвайският футболен клуб Насионал спечели важна победа 1:0 срещу перуанския Алианса Лима и остана в борбата запървите две места от група 5 на латиноамериканския турнир за копа Либертадорес.

Табаре Виудес вкара единственото попадение за Насионал след удар от няколко метра в 68-та минута, когато се възползва от центриране на Висенте Санчес в наказателното поле на съперника. С това Насионал събра шест точки и се доближи на една от лидерите Вашку да Гама от Бразилия и Либертад от Парагвай, които имат по седем точки. Последен е Алианса Лиса с едва четири точки от четири изиграни мача до момента.

В мач от осма група Матияс Родригес вкара в добавеното време на мача за победа на Универсидад де Чили с 2:1 над уругвайския Пенярол, с което чилийците заеха второто място с актив от седем точки. Лидер е Атлетико Насионал от Колумбия с точка повече.

Венецуелският Тачира и парагвайският Насионал завършиха при "самоубийствено" нулево равенство в мач от група 6 на турнира. С това двата отбора останаха далеч от бразилския Коринтианс и мексиканския Крус Асул.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация