Николов се сплоти със съотборниците си в Том

18:50
Николов се сплоти със съотборниците си в Том
Българският защитник Пламен Николов за първи път участва в традиционните пикници на новия си отбор Том (Томск), където той премина преди старта на пролетния дял на руската Висша лига. Днес след втората тренировка за деня всички играчи бяха събрани от ръководството и треньорите, начело със старшията Сергей Передня.

Пикникът се проведе на клубната база в Калтай, а веднага след края на заниманието всички седнаха на една дълга маса, за да се отпуснат и да си поговорят в неформална обстановка.

Играчите намериха на дългата маса шашлици с телешко и пилешко месо, безалкохолни напитки и плодове, както и сухи мезета.

"Идеята принадлежи на треньорското ръководство. Момчетата са емоционално изтощени от четирите тежки мача, които отминаха. Трябваше да ги ободрим и да повишим емоционалния фон в отбора. Но тези срещи са традиция на клубната база от 2000-ата година насам, така че не са нещо ново, обясни Сергей Передня. Том Томск заема последното място в руската Висша лига в плейофа за оставане в групата. Томчани имат 26 точки, с една по-малко от предпоследния Спартак (Налчик), но на 8 от 14-ия Волга (Нижни Новгород).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация