Стойчо Младенов: Наказанието на Присо трябва да бъде 2 или 3 мача

16:56
Стойчо Младенов: Наказанието на Присо трябва да бъде 2 или 3 мача
Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов очаква наказание от два или три мача за нападателя Нджонго Присо за червения картон и инцидентите в тунела на мача с Локомотив Пловдив в събота.

"Наказанието трябва да бъде толкова, колкото е по наредба - два мача и 800 лева глоба или три мача и 3000 лева глоба. Всяко друго наказание ще означава, че пак късат месо от ЦСКА. Ще дам пример с Дока от Литекс и Дембеле от Левски, които при подобни ситуации бяха наказани съответно за 4 и 2 мача. По-късно на Дока наказанието бе намалено на 2 мача", каза Младенов на брифинг днес.

Треньорът разкри, че Присо ще бъде глобен от ръководството на клуба за постъпката си в тунела, когато влезе в пререкание със служители на реда и по-късно бе задържан за 24 часа в районно полицейско управление в Пловдив.

"Присо няма вина за случая, но позволи да бъде провокиран и ще понесе сурова санкция. Не съм гледал видеозаписите от тунела, но доколкото разбрах не е имало удар. Присо е основен футболист в моята схема, вървеше по възходяща линия. Видяхте, че във всеки мач бележи гол или асистира. Този случай обаче му се отрази и сега у него има психологически срив. Той е много разочарован, но от два дни го успокояваме и обгрижваме и се
надявам той да остане дълго време в ЦСКА", каза Стойчо Младенов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinho
27.03.2012 18:23

Тройчо е най - изкуфелия от всички *smile* не знам какви хапчета взема ама трябва да ги смени, много се излага вече.

gangan
27.03.2012 17:15

Какви 2-3 мача бе кучко тричана симитлийска-минимум 6 мача за тоя църн хилиганин

marina_cvetkova
27.03.2012 17:29

луд ли си бе ??? До края на сезона минимум за тоя.А Цска трябва да ги пратят в Б група при другите прасета и там да си нареждат мачовете !!!!