Арестуваха човек, гаврил се в "Туитър" с Муамба

15:55
Арестуваха човек, гаврил се в "Туитър" с Муамба
Студент, който се изгаврил с полузащитника на Болтън Фабрис Муамба, след като играча колабира по време на мача с Тотнъм, бе арестуван за насаждане на расова омраза.

21-годишният Лиам Стейси написа злостния си коментар, докато халфа на Болтън лежеше безпомощен на терена на "Уайт Харт Лейн". 23-годишният играч след това трябваше да се бори за живота си, тъй като получи инфаркт по време на срещата, която се игра на 17 март. Полицията пък получи сигнал за коментарите на студента по биология, който учи в университета в Суонзи, а той бе намерен много бързо от полицията и арестуван.

През миналата седмица Стейси, който плачеше, докато се явяваше в съда, се призна за виновен пред магистратите в Суонзи и днес бе арестуван. Той ще прекара зад решетките за 56 дни. Първият от няколкото коментара на Стейси бил: "Lol (смея се на глас). Да го .... Муамба. Той е мъртъв!!!".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MeToDueB
31.03.2012 21:48

и аз имам един приятел, който също е злобен .. аз бях в шок, като момчето припадна и ми беше много гадно, молех се да се оправи, просто е човек, а хората трябва да се подкрепяме в такива моменти, а и е млад .. питам го тоя моя приятел какво стана, че за малко се бях заблеял другаде и видях изведнъж спряна игра и Муамба на земята .. той пише " *lol* тоо умре " .. много идиотска постъпка, не че не знам какъв човек е, ама от тогава тоя ми падна в очите много .. такива хора има много за жалост.

VivaLaFootball
27.03.2012 17:04

Аз не знам как може да има такива злобни хора... *sad**sad**sad*

manutd_forlife
27.03.2012 16:39

Еми да, за жалост има и такива олигофрени като тоя...

LM10_BARCA
27.03.2012 16:05

Дали не ми напомня на някого?АА да Каппата

Fedde_Le_Grand
27.03.2012 16:04

*joking*Пхей Боже колко тъп трябва да си пък се чудя аз..?!