Видима без двама основни футболисти за гостуването в Каварна

14:58
Видима без двама основни футболисти за гостуването в Каварна
Старши треньорът на Видима-Раковски Костадин Ангелов няма да може да разчита на двама основни футболисти за важното гостуване на Калиакра за първенство.

Двубоят от 21-ия кръг ще се играе утре от 17.30 часа в Каварна. Тодор Колев и Евгени Игнатов отпаднаха от групата на севлиевци заради контузии.

Полузащитникът Колев все още не е напълно възстановен от разтежение на бедрото, заради което почти ще пропусне четвърти пореден мач на отбора.

Лявото крило Игнатов пък разкъса мускул на бедрото при домакинската загуба от Черноморец Бургас с 0:1 миналата събота и по всяка вероятност няма да бъде на разположение до края на сезона.

Добрата новина за Ангелов е, че други двама основни играчи Калин Щърков и Атанас Дреновички са напълно здрави, след като срещу Черноморец играха на антибиотици заради грипно заболяване.

Футболистите на Видима-Раковски пообяд заминаха на лагер край Каварна, а привечер ще тренират на стадиона в Балчик. Севлиевци имат една победа в петте си мача през пролетта в първенството, но и само един отбелязан гол.

Гостуването на предпоследния Калиакра може да се окаже решаващо за шансовете на отбора да запази мястото си в елита. Видима е на 14-о място с 13 точки, на 2 точки от
спасителната зона. Калиакра е на 15-а позиция със 7 точки, като отборът има
шест загуби в шест мача след зимната пауза в "А" група.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация