Борисов: Това е паметен ден за ЦСКА!

14:15
Борисов: Това е паметен ден за ЦСКА!
Един от собствениците на ЦСКА Димитър Борисов заяви, че днес е паметен ден за клуба и обеща, че скоро ще започне ремонт на стадион "Българска армия" и на базата в "Панчарево".

„Това е един паметен ден за ЦСКА. От 1948 г. до днес клубът никога не е разполагал със своя база“, заяви Борисов на пресконференцията по повод подписването на споразумението.

„За пръв път ЦСКА може да каже, че има собствен дом. Изказваме своята благодарност към Министерски съвет, към премиера, към спортния министър Свилен Нейков и въобще към всички, които помогнаха, за да сключим споразумението. Като собственик на ЦСКА искам да кажа, че съм изключително доволен“, допълва босът на "армейците"

„Инвестиционната програма е за 20 години и включва ремонт на базата в Панчарево, ремонт на стадион „Българска армия“, изграждане на нови терени за детско-юношеската школа, както и предоставяне на част от „Българска армия“ за ползване от леката атлетика, художествената гимнастика и други спортове, различни от футбола. На „Армията“ конкретно трябва да се оправят съблекалните, входовете, местата и част от терените на ДЮШ“, казва още Борисов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

marina_cvetkova
27.03.2012 14:54

грух грух

totality_we
27.03.2012 15:13

Мууууууу! *smile* Пак казвам, гледайте да си запазите третото място и не се занимавайте с първенците! *smile*