Иво Тонев се срещна със Станимир Стоилов

17:37
Иво Тонев се срещна със Станимир Стоилов
Председателят на Управителния съвет на Левски Иво Тонев се срещна днес с бившия наставник на отбора Станимир Стоилов. Стоилов води "сините" в периода 2004-2008 година, като под негово ръководство отборът игра на четвъртфинал в турнира за купата на УЕФА и влезе в групите на Шампионската лига.

"Сините" търсят нов старши треньор, след като тази сутрин Николай Костов подаде оставка след домакинската загуба от Миньор с 0:1 за първенство в неделя.

Стоилов е основен фаворит за заместник на Костов, макар че Тонев ще разгледа още две кандидатури на български треньори. Очаква се от ръководството на Левски да обявят името на новия наставник утре.

Днешната възстановителна тренировка на "Герена" ще бъде водена от спортния директор Георги Иванов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ze_n_it
05.04.2012 21:48

Според мен е един от мега малкото треньори в Бг,които разбират от футбол.

Redbula
26.03.2012 19:01

До коментар [@comment 1019715] от [@user kavara]:

хахаха еми дръжте си го здраво тогава *smile* МЕн ако ме питат съм за МЪРИ ако не той Херо ако не е никой от тях здраве да е

Redbula
26.03.2012 18:27

ами да позная- БАТКОВ !!! А иначе за Ясен съм сългасен и за Тонев също.А колкото до по долния коментар според мен Мъри и след 10 загуби никой нищо няма да му каже защото феновете го обичат.Това е единствения мениджър който след загуба не е освиркван а възхваляван така че дойдели той на власт само Батков ще може да го махне.Синята лавина знае мн добре кой е МЪРИ и какво може.Това което направи той никой мениджър или отбор в Б-Я няма да може да го постигне и след 20 години!

Jurka5
26.03.2012 18:23

И аз съм на мнение,че Иво Тонев няма никаква работа в Левски! Той така оправи Локото,че едвам ще се спасят. Беше грешката махането на Ясен Петров - кадърен мениджър,интелигентен,знаещ какво е Левски! Като цяло един човек е виновен за всичко и всеки знае кой е тоз герой.

ioga08
26.03.2012 18:17

Не е виновен Костов, а Иво Тонев какво прави в Левски.Като е кадърен защо си не стоя в Локо то.След това аз като карловец казвам че този продажен отбор НЕ заслужава името на на този свят за Българския народ идол.НЕ ПЕТНЕТЕ ТОВА СВЯТО ИМЕ.Вие не сте някогашния клуб и сте зависими от интриги и Еврофутбола

kaloyann
26.03.2012 18:16

И след 1 загуба пак ще има смяна , рокади и т.н. .... няма да стане по тоя начин *wink* Един треньор за да успее , трябва да прекара известно време там и да получи спокойствие и подкрепа от публиката , а не след 1 мач и айде... *smile*

Redbula
26.03.2012 17:46

ако Мъри поеме отбора очаквайте 2 ПЪТИ повече публика от преди защото той и Ясен бяха последните мениджъри които знаеха какво е Левски и разбираха от работата си!!!

МЪРИ МЪРИ МЪРИ МЪРИ........... Публиката ще скандира а ЛЕВСКИ ЩЕ Е ШАМПИОНА!!!