Стивън Джерард остава предан на \"Анфийлд\"

21:43
Стивън Джерард остава предан на \"Анфийлд\"
Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард обяви, че е готов да започне преговори за удължаване на договора си с клуба от "Анфийлд". Атакуващият полузащитник ще започне разговорите с ръководството през лятото, като целта е той да остане при "червените" до края на кариерата си като футболист.

Настоящият договор на Джерард, който му осигурява по 110 хиляди паунда на седмица, изтича през 2011 година. Преговорите за новия контракт ще започнат в края на сезона, но е малко вероятно да се окажат трудни, след като самият футболист призна, че иска ново споразумение.

"Чувствам се отлично в Ливърпул и желанието ми е да удължа договора си с клуба. Никога в своята кариера не съм бил по-щастлив, защото играя в Топ отбор с футболисти от световна класа и мениджър, в който имаме вяра", коментира Джерард.

"Във Висшата лига се намираме на отлична позиция, за да атакуваме титлата в края на сезона. Сега е важно да задържим отличната си форма, доверието в самите себе си и импулса в играта", каза още 28-годишният полузащитник.

Слуховете за евентуален трансфер в Реал Мадрид за сумата от 80 милиона евро изобщо не бяха коментирани от Стивън Джерард.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sar4yyy
26.03.2009 22:01

Gerrard в момента е един,да не кажа наи-добрия полузащитник в света....за него света е Liverpool.Няма такъв играч в света .Зидан го потвърди..YNWA

PRI_A_TEL
26.03.2009 18:49

Това е един от малкото футболисти които са по големи и от отбора си, аз лично първо се сещам за него след това за Ливърпул. Не съм фен на играта на Ливърпул, но ефективността на Джерард е несравнима, играе като дефанзивен, като плеймеикър, като атакуващ халф че даже и като централен нападател да го сложиш няма да сбъркаш.

torres_220
26.03.2009 07:39

Естествено , че ще остане предан на " Анфийлд " . Та той в момента изживява най - хубавите си моменти в Ливърпул .