Джерард: Купете Бари

16:20
Джерард: Купете Бари
Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард отново акцентира върху острата нужда от нови попълнения, които трябва да се присъединят към настоящия отбор, за да се сложи край на 18-годишната суша без титла. В наскоро завършилата Премиер Лига "червените" завършиха на 4-та позиция след отборите на Манчестър Юнайтед, Челси и Арсенал.

Швейцарският защитник Филип Деген вече е част от отбора на Рафа Бенитес. Футболистът на едната от страните домакин на Евро-2008 идва със свободен трансфер от Борусия Дортмунд.

Джерард е отправил поредния апел към шефовете на тима Джордж Джилет и Том Хикс да инвестират по-солидна сума в състава за трансфери, за да може да бъдат конкурентоспособни на останалите грандове.

 "Ние говорим за това всеки сезон.", заяви Стиви Джи пред "Liverpool Echo".

 "Другите отбори вървят във възходяща посока всяко лято, затова трябва и ние да направим същото."

Английският национал поиска от двамата американци да отпуснат средства за закупуването на капитана на Астън Вила Гарет Бари, с който биха сформирали много добра двойка в централната част. Мартин О\'Нийл вече отказа веднъж офертата на Ливърпул на стойност 10 млн. паунда, но сега тази цифра е завишена до 12 милиона и се очаква нов отговор от страна на бирмингамци.

Халфът на Ливърпул сподели, че знае за плановете, които има Бенитес за предстоящия сезон толкова, колкото всички други.

 "Аз знам толкова, колкото моите съотборници и Вие. Той не ми каза конкретни имена, но заяви, че ако привлечем нови имена, те ще повишат със сигурност класата на отбора."

 "Ако ние подобрим с малко своята игра във всяко звено, най-вече в защитен план, тогава ние ще сме малко по-силни и това ще бъде достатъчно да спечелим Лигата. Естествено ние искаме да бъдем на върха в първенството и да печелим двубоите си в Европа, за това ние трябва да се събудим и да направим нужното."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация