Костов на дузпата?

09:09
Костов на дузпата?
Левски тътне като вулкан пред изригване след удавилото "сините" самозаблуди 0:1 от Миньор Перник. Дали лавата ще тръгне и ще отнесе треньора Николай Костов, ще стане ясно днес.

"Искам да преспя и да премисля", обяви след гръмовния провал босът Иво Тонев, но без да декларира познатите от месеци дипломатични клетви в доверие към треньора.

Какво трябваше да се мисли в може би безсънната нощ на неделя срещу понеделник? Костов е на дузпата. Срещу Миньор бодеше очите и душите безсилието, което личеше още в пролетния старт при 2:1 с Черно море. Отборът няма развитие, няма мощ и "сините" фактори би трябвало да са го разбрали. Също, че грандовете не лекуват раните си с лепенки, а с бъркане надълбоко.

Спортният директор Георги Иванов е готов да води отбора още в четвъртък срещу Литекс в Ловеч. Нищо, че вчера каза: "Не е моментът за генерални решения".

Двама от водещите началници на Левски вече говорят неофициално и за Станимир Стоилов, който е свободен. Срещу Мъри обаче личи и опозиция, а и Стоилов изглежда е готов да стане отново "син", но... не на всяка цена.

Нищо чудно да се обсъждат и други имена, а и решение за раздяла с Костов все пак няма и все още тече процес на обсъждане. Няма да е сензация, ако треньорът остане още. Но едва ли някой на "Герена" ще реди залъгващите фенове и медии обещания за нов договор...

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

velinovv
26.03.2012 14:01

Не е сега времето за смени на треньора, все пак направи си селекцията и редно да видим докъде ще стигне с нея, пък ако нищо не стане нека от лятото да идват новите. Че играят слабо е ясно, ама то в България кой ли играе постоянно - никой! Така че, нека мине мача с Литекс, за да видим как е способен треньора да се оправя в кризи (игрови), защото най-лесното е да се уволни треньора...

artilerista666
26.03.2012 12:15

какво стана бе подхуенски телета а запушиха ви селските муцини с един брой винкел ааааааааа къде е сега оня мустакат педал сега а батков прасе такова хайде сега говори бе на 29 апри ще ви разбие ме яснооооооооооооооооо