Стив Макларън скарал Тотнъм с национала

17:12
Стив Макларън скарал Тотнъм с национала
Скандалът, който избухна между Тотнъм и английския национален отбор по случая с повиквателната на невъзстановения Ледли Кинг, е била предизвикана от бившия селекционер на "Трите лъва" Стив Макларън, твърди британското издание "Дейли Мейл".

В средата на 2007 година Макларън повика капитанът на Тотнъм за двата мача на Англия с Бразилия и Естония. Бранителят игра и в двете срещи, като това възпали негова неотшумяла травма в коляното, която тогава го извади от терените за половин година.

Хроничната контузия в коляното на сърцатия бранител е спънка за кариерата му в последните три сезона. Тъкмо, когато Кинг отново се възстанови и е почти готов да помогне на "шпорите" в борбата им за попадане в зона УЕФА, той бе призован от Фабио Капело.

Мениджърът на Тотнъм обяви това като "абсурд" и отправи куп обвинения по адрес на италианския специалист, който също не му остана длъжен.

В крайна сметка, стана ясно, че реакцията на Реднап е била предизвикана от страх да не би Капело да повтори решението отпреди две години на Стив Макларън и по този начин Кинг да отсъства от терените за нови шест месеца.

Все пак Капело прояви разбиране и след обстоен медицински преглед от лекарите на "Трите лъва" Ледли Кинг бе оставен да се прибере в Тотнъм, където ще се готви за предстоящите срещи на своя тим след две седмици.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация