Конте: Буфон и Дел Пиеро са нашите оръжия, но титлата е в ръцете на Милан

08:27
Конте: Буфон и Дел Пиеро са нашите оръжия, но титлата е в ръцете на Милан
Алесандро Дел Пиеро и Джанлуиджи Буфон са нашите оръжия, но титлата е в ръцете на Милан, коментира треньорът на Ювентус Антонио Конте след успеха с 2:0 над Интер в "Дербито на Италия".

"Трябваше да победим днес и е прекрасно, че го направихме. Искахме и нашите фенове да бъдат удовлетворени от дербито на Италия. Честно казано, не разбирам защо Интер е толкова назад в класирането. Отборът им е пълен с шампиони и в един мач могат да бят всеки. Знаехме, че ни чака тежка битка, особено след като играхме 120 минути във вторник за Купата на Италия. Интер нямаше какво да губи, докато ние бяхме под напрежение, но го овладяхме", сподели Конте.

"Дел Пиеро и Буфон са нашите екстра оръжия. В момента Але е в добра форма и следователно играе. Той получи възможност за изява и за Купата на Италия, и се отплати с отлично представяне. Когато топката е в краката му, рядко ще пропусне да я изпрати в мрежата", каза още треньорът на Ювентус.

"До каква степен вярваме в титлата? Тя е в ръцете на Милан. Не искам да разочаровам никого, но аз съм обективен. "Росонерите" доказват, че имат страхотна дълбочина на състава и че могат да се справят независимо от контузиите. Към днешна дата Милан е най-силният отбор в Италия и се надявам да се представят добре срещу Барселона в Шампионската лига", завърши Конте.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ForzaJuve29
26.03.2012 11:59

До сега 3 гола този сезон на Капитана по един срещу Милан,Интер и Рома *beer*

izzotzade
26.03.2012 09:15

Само където Барселона не е Ювентус .. и Милан ще отпадне *smile*

fen_diego
27.03.2012 00:31

Не се притеснявай за нас *smile* а се притеснявай за това да не се паднем срещу вас *wink* Защото Историята между Барса и Юве неговори добре за вас *wink*

izzotzade
26.03.2012 13:39

1 загуба в Примерата не значи,че Барса ще отпаднат за Шампионската *smile* Догодина ще ви видим и вас в групите,да не отпаднете още там

Neill_88
26.03.2012 11:00

Не се знае

futbolista_rs
26.03.2012 10:25

Айде много поздрави от Осасуна тогава*lol* Давам ти пример че никои не е непобедим както си мислиш за твоята барца