Теренът на \"Уембли\" плаши англичаните

13:29
Теренът на \"Уембли\" плаши англичаните
Състоянието на тревното покритие на "Уембли" е притеснило английските национали, които на първи април ще домакинстват на Украйна в мач от Световните квалификации за първенството в ЮАР през 2010 година.

Макар че, тревната настилка на стадиона е била подновена през януари месец, много не футболни събития, които се провеждат на "Уембли" явно са повлияли неблагоприятно, разкрива британското издание "Дейли Телеграф".

Националите на "Трите лъва" не се чувствали комфортно на стадиона, като според тях теренът бил по-твърд от обичайното и това пречело на играта им, тъй като топката имала по-различен отскок.

Наскоро футболистите на Манчестър Юнайтед и Тотнъм играха финала за Карлинг Къп именно на "Уембли" и също не остана доволни от терена на един от най-емблематичните стадиони в света.

Междувременно, селекционерът на Англия Фабио Капело изрази мнение, че неговите подопечни имат комплекс да играят на "Уембли" след загубата от Хърватия с 2:3, която ги изхвърли от участие на Евро 2008.

"Момчетата все още се притесняват при домакинствата си. Споменът за "онзи" мач срещу Хърватия още им влияе. В тези световни квалификации играем много по-освободено като гост и затова и постигаме чудесни резултати. Надявам се срещу Украйна отборът да зарадва феновете с уверена игра и без проблем да вземем срещата", сподели Фабио Капело пред "Дейли Мирър".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

krasenco
26.03.2009 23:11

Тези англичани какво се опракват.Да дойдат,да играят на нашите стадиони да ги питам аз *wink*

Docker
25.03.2009 14:11

Стария "Уембли" беше институция.Тия алтави англичани го бутнаха и сега никой не се кефи на новото "великолепно спортно съоражение" *joking* Вместо да го събарят,трябваше да вложат всичките милиони в реставриране,не в напълно нов стадион.