Ювентус уреди Касано

13:06
Ювентус уреди Касано
Ювентус е успял да се договори за трансфера на Антонио Касано, твърди торинското издание "Тутоспорт". Звездата на Сампдория прави страхотен сезон с фланелката на "моряците" и имаше основна роля в победата на своя тим с 3:0 над Интер в първия полуфинал за Купата на Италия.

Наставникът на "Старата госпожа" Клаудио Раниери е голям почитател на Касано и юношата на Бари изглежда е най-сериозната цел на торинци.

Ръководствата на Юве и Сампдория са стигнали до споразумение за трансферната сума на играча, която е около 20 милиона евро плюс правата на халфа Серхио Алмирон, който в момента играе под наем във Фиорентина, но е собственост на Ювентус.

Шефовете на "бианконерите" категорично са отхвърлили предлжението на "дорианците" да им дадат Касано за по-малко, но със Себастиян Джовинко, като част от сделката.

В крайна сметка от Сампдория са склонили да приберат по-голяма сума в кеш и да се задоволят с аржентинския полузащитник Алмирон, който разочарова с изявите си през последните два сезона, но въпреки това е считан за един от най-креативните футболисти в Серия "А".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари