Венци Стефанов: Господ бави, но не забравя

09:09
Венци  Стефанов: Господ бави, но не забравя
"Господ бави, но не забравя. Доволен съм от мъжеството, от себераздаването, от всичко", заяви президентът на Славия Венцеслав Стефанов след победата над Лудогорец с 3:2 на стадиона в "Овча купел".

"Господ бави, но не забравя. Доволен съм от мъжеството, от себераздаването, от всичко. Съперниците вече блеят вътре, вижте ги дали нямат копита като излизат. Проверете ги дали не им никнат рога", бяха първите думи на Стефанов след мача. "Според мен съдията определено се справи добре. Момчетата свириха това, което видяха и това, което можаха. При такива случаи, дори и да има грешка, тя наистина е грешка. Сега не беше като в Каварна, игра се мач, игра се мъжки и се видя кой - кой е. Аз мога само да благодаря на моите момчета, на публиката, на всички. Победихме може би най-добрия отбор в България", допълни босът на "белите.

"Аз му казах на Домусчиев - не ти трябват подлоги и клакьори, които те водят по грешен път. След мача нищо не му казах, мисля, че той си отиде. Когато някой бяга от бойното поле, аз трябва да тръгна да го гоня ли? Който има дупе и нещо в гащите - седи, който няма - чао", каза още Стефанов.

Той коментира и скандала с Христо Стоичков и рефера Богомил Маринов. "За мен Стоичков е легенда и не трябва да го плюем", каза Стефанов. При тръгването си от стадиона президентът на Славия изтъкна, че "от лудогорието не е излязло нищо добро, освен тикви".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация