Ричард Дън: Оставяме българите на 10 точки зад нас

09:25
Ричард Дън: Оставяме българите на 10 точки зад нас
Защитникът на ЕЙРЕ и съотборник на Валери Божинов в Манчестър Сити Ричард Дън е уверен, че в събота ирландците ще попарят мечтите на България за класиране на Световното в ЮАР.

"Искаме да изхвърлим българите от борбата за първите две места в групата с победа в събота. Още от началото на квалификациите всички знаеха, че Италия е фаворитът. Вярвам, че можем да вземем нещо и от тях, но много по-важен е мачът с България. Ако оставим българите на 10 точки зад нас, на практика ще убием надеждите им да се класират", смята централният бранител.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

krasenco
27.03.2009 14:43

Тези се помислиха за голям отбор май!Взеха няколко мача на късмет и вече ще се мерят с Италия.Имат късмет,че и ние сме слаби иначе щяха да видят световно през крив макарон.

PRI_A_TEL
25.03.2009 14:11

Тоя Дън е толкова слаб защитник според мен че всеки може да го мине, особенно последния мач който игра го направиха за смях. Пълен смешник дано го пуснат срещу нашия отбор че да им праснем 2-3 безответни гола. Бавен е и лесно се минава може да опазва добре само някои бавен с неговия ръст, инъче е гола вода.

torres_229
25.03.2009 09:51

Голям оптимист е тоя Дън , бе . Наще ше се раздадат до край и нищо друго освен 6те точки не ги устройва . Айде нащеее