"Червените" платиха на Радуканов и Костадинов

13:01
"Червените" платиха на Радуканов и Костадинов
Ръководството на ЦСКА започна ударно разплащане с бивши играчи и служители в последните няколко дни. Вчера в ранния следобед на стадион "Българска армия" се появиха Милен Радуканов, Светльо Петров и Петко Петков, които бяха забелязани от репортер на "Тема Спорт".

Те са получили, част от дължимите им суми и са се разбрали с клуба да получат и останалите пари до юни, като за това е направено допълнително споразумение. Те са подписали специални декларации, които са необходими, за да може ЦСКА да получи лиценз. От началото на седмицата "червените" са се разплатили още с ганайския халф Уилям Тиеро, бившия спортно-технически директор Емил Костадинов и Методи Деянов, който беше скаут на първия тим.

Преди няколко дни единият от собствениците Димитър Борисов призна на пресконференция, че клубът дължи около 1 200 000 лева на бивши служители. Сумата обаче вече е смъкната с над 30%. Останалата част от задълженията трябва да бъдат изчистени или разсрочени до края на март, за да може ЦСКА да получи лиценз за евротурнирите и "А" група.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари