Битката за върха в "А" група стигна апогей

09:46
Битката за върха в "А" група стигна апогей
След като бяха изиграни 19 кръга в „А" група, за първи път от доста години три отбора са в борбата за титлата. Основните фаворити са Лудогорец и Левски, а ЦСКА благодарение на лесната си програма се опитва да им диша във врата. Следващите няколко кръга са апогеят на борбата за първото място и след тях цялостната картина ще бъде напълно ясна. Засега ще отдадем нужното уважение на ЦСКА, но червените тепърва ще трябва да докажат дали заслужават и място в битката за Лига Европа.

До този момент Лудогорец изглеждаше без никаква конкуренция за спечелването на титлата. От клуба пазеха мълчание дълго време, но апетитът идва с яденето. Петев и хората му взеха да говорят за първата титла в историята на Лудогорец, а не закъсня и реакцията на играчите от Разград, които вече мечтаят на глас. Много рано обаче сигналната лампа за зелените светна. Отново замесен бе воденият от Емил Велев Локомотив Пловдив. Лудогорец загуби мача на Лаута и преднината си от три точки, но най-важното бе, че разочарова с представянето. Сега Ивайло Петев трябва да мотивира своите за успех при гостуването на Славия и задаващото се тежко домакинство на Черно море. След това идва и най-трудното - мач с Левски на стадион „Георги Аспарухов", от който зависи всичко.

Другият основен конкурент - Левски, успя да заличи преднината на разградчани и сега е в далеч по-добра позиция. Футболистите на Николай Костов подобряват играта си от мач на мач и вече изглеждат готови за решителните срещи. Сините приемат Миньор в наглед лесен мач, но след това имат изключително тежка задача като гост на Литекс. Този двубой може да даде самочувствие на Левски, но може и да го прекърши. След това идва Лудогорец, а определено този мач ще предложи много емоции както на терена, така и извън него.

ЦСКА изглежда разбит отвсякъде, но червените поддържат дистанцията от противниците си. Стойчо Младенов трябва да направи чудо, за да могат играчите му да сътворят изненада на Лаута в следващия кръг. В случай че това стане, в ЦСКА пак ще вдигнат глави високо горе предвид програмата, която им предстои. Все пак да не забравяме, че на Армията трудно събират група от 18 футболисти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fena_b
23.03.2012 23:54

Фенове на Левски не се излагайте! Открай време пролетния сезон на сините е по-добър от есенния.Половината титли сме ги спечелили през пролетта! Програмата ни също не е лоша-като изключим гостуванията на Литекс и Локо ПД.Така че стегнете се и не ми говорете за излгации в ЛЕ,защото при последното ни участие в групите спечелихме 7 точки (рекорд) ; не бяхме победени на Герена от отбори като Спортинг И Лил и бяхме на един автогол от осминафала. Така че без повече обяснения елате на стадиона,подкрепете Левски и през май за пореден път ще пеем СИНИ ШАМПИОНИ!!!!

zdravko_ivanov
23.03.2012 21:28

Не ме е*е кой ще е шампион просто искам Локо Пловдив, Лудогорец и Левски в Европа. И това не са 4-те най-добри отбора, а 4-те как да го кажа, най-малко слаби. Добре де, за Локо съм малко пристрастен, ама са по-добре от ЦСКА, Черноморец, Литекс или Слабия *joking*

night_wolf84
23.03.2012 20:22

Много е малък коефициента за Локо пловдив*smile**smile**smile*

CLOTH
23.03.2012 18:47

А пък аз ще ви кажа, че всичките сте ненормалници... Тоя бил от Левски, ама искал Лудогорец да е шампион, ми тогава не си от Левски бе пич... К'ва е тая подкрепа ? Как ще станем шампиони и ще влезем в евротурнирите, ако всяка година си припомняме лошите години на отбора ? Не се прави така ! Ако си син, значи искаш сините да са шампиони, това е ! ЛЕВСКИ ИЛИ СМЪРТ ! *angry**stop*

Aritz
23.03.2012 18:28

Не отписвайте ЦСКА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Berlinareto
23.03.2012 14:28

До номер 2 ,абе ти в коя година йижееш,бе батка какуж здражко лазарож да жикат ж национала,тои електричката имаше пре много вазмойности колко мача игра за националния и само дока ,Е НИшТО НЕ СТАВА ОТ НЕГО ЕДИН посредствен игра НА нивотоНА ЛОКО

bradata63
23.03.2012 12:35

Хубаво е да има конкуренция и когато я има ще има и разнообразие,но лошото е че нещо Лудогорец върна газта преди финала,което няма да им помогне да останат така симпатично играещият отбор от есента!На Лаута се играе трудно,но те не играха нищо!

Juan_Mata10
23.03.2012 11:17

И аз се надявам Лудогорец да са шампиони,защото според мен те имат по-голям шанс срещу отбор от друга държава

norwich_ajax
23.03.2012 11:03

Аз съм от Литекс и искам Лудогорец да стане шампион. Просто в момента заслужават повече от Левски, ЦСКА и ЛИТЕКС.

likata
23.03.2012 10:58

АЗ съм от Цска и искам Лудогорец да стане шампион.
Тез грандове на този етап само се осират. По-добре да не играят от колкото да излагат държавата. ЛоКОто на КОКО и то ми харесва Пък тоя ЗДРАВКО ЛАЗАРОВ няма да навреди ако го повикат в национала.

RoSKo0o0
23.03.2012 10:02

От Левски съм, но бих искал Лудогорец да станат шампион. Искам малко разнообразие... то ми писна да гледам излагациите на Левски и ЦСКА в ЛЕ и ШЛ... то бахти... Берое играха по-добре от тях с доста по-класен противник... и Черно море... Левски и да станат шампиони все тая.. оня мустакатия щом е там, нищо няма да стане. ЦСКА са същите... оная пияница докато не им се махне от главата и тея боклукчии нищо няма да стане...