Любо Пенев на стаж при Сър Алекс

08:41
Любо Пенев на стаж при Сър Алекс
Едноседмичен стаж в Манчестър Юнайтед може да изкара старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев, съобщи за "Меридиан Мач" действащият президент на "армейците" Александър Томов. Договорка за престижния курс на наставника вече е постигната.

"Очаквам Любо Пенев да посети Манчестър след края на сезона като част от обмяната на опит между двата клуба. Такава е договорката ни", сподели Томов.

Стажът на Пенев младши е възможен благодарение на програмата за сътрудничество между "червените дяволи" и българския шампион.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

krasenco
26.03.2009 23:15

Значи да очакваме Саидходжа в Юнайтед *joking*

PRI_A_TEL
25.03.2009 13:57

А Любо Пенев не само веднъж ще ходи до острова, според мен от него ще стане добър мениджър като гледам какви резултати праскат. Не съм заплют цесекар и мога да кажа че това което прави ЦСКА е полезно за отборът им и мисля че останалите отбори могат да вземат пример.

PRI_A_TEL
25.03.2009 13:53

Не мисля че знаете какво означава програма за сътрудничество, Това означава че Ман. Юнайтед може ако пожелае да отдава под наем свои футболисти които сега израстват във футбола на ЦСКА(естественно ако някои поиска да играе в България). Също така за това отдаване под наем ЦСКА не би трябвало да заплаща нищо, също така в зависимост от договорката Ман.Юнайтед би трябвало да дава малка сума за подпомагане на ЦСКА. Също така когато ЦСКА искат да продадат някои свои футболист и Ман.Юнайтед го поискат те ще бъдат с предимство пред останалите отбори за закупуването му.

Karlovo
25.03.2009 13:10

Какъв ли опит ще обмени Сър Алекс със Пенев *joking*