Батков: Интригата се възстановява

11:39
Батков: Интригата се възстановява
"Тук въпросът въпросът бе с колко ще победим. Не сме коментирали ситуацията за първия гол със Венци Стефанов. Той се върна през второто полувреме на трибуните. Имаше коментирали, че според новите правила, че трябва да се даде червен картон. Можеше да зачете гола и да даде жълт картон. Не знам, не мога да коментирам. Днес прочетох, кой е съдията, преди това не знаех", коментира собственикът на Левски Батков след мача със Славия, който "сините" спечелиха с 3:0.

"Разбрах, че Лудогорец е загубил днес, интригата се възстановява. Важен ще бъде директният сблъсък между двата тима. Ще ми се по добре да играем, ама при 3:0 какво да кажа", коментира адвокатът.

На слуховете, че Николай Костов ще бъде освободен след края на сезона, Батков попита: "С кой се разделяме? Няма такова нещо. След няколко седмици ще се разберем за новия договор. Стоим твърдо зад него. Изпълняваме всичко. Договорът му е до края на сезона, има опция, която ще разгледаме през април. Ще ми се малко повече път да даваме път на юношите, но моментът е напрегнат и има интрига. Грийн иска много пари. Нещо не можем да се разберем. Имаме и лесни мачове на "Герена", на които ми се ще да даваме път на юношите. Имаме уникални млади футболисти, особено 94 набор. Ще ми се да играе по-добре отборът, но побеждаваме. Слабите ни мачове бяха с Черно море и Локомотив Пловдив, в който загубихме спечелен мач. Надявам се Локомотив София да победи ЦСКА и да бъдем еднолично на върха с Лудогорец. Надявам се, че така ще стане и титлата ще се реши между Лудогорец и Левски", каза още Тодор Батков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари