Бала обяви официално, че поема "лаутерите"

09:21
Бала обяви официално, че поема "лаутерите"
Красимир Балъков официално съобщи, че е новият треньор на Кайзерслаутерн.

След мача между вече бившия му отбор Хайдук и Риека, завършил 3:0 за тима от Сплит, българският специалист каза: "Често сме чували, че този град е луд, колко много журналисти в този късен час... но това е хубав, емоционален град, близък до сърцето ми. За мен бе чест да бъда треньор на Хайдук. Работих с голямо удоволствие тук, всеки от тима ще остане дълбоко в сърцето ми. Пожелавам ви здраве и успех. Съжалявам и е малко трудно, че оставям "момчетата ми" в този момент, но това е животът, животът във футбола. Благодаря ви за коректността, работихме конструктивно, критиките са хубаво и позитивно нещо", сподели Балъков на прощаване.

Кайзерслаутерн са последни в класирането на Бундеслигата. Бала обаче е оптимист за оцеляването на тима в немския елит.

"Във футбола няма гаранции за нищо, само трябва да играеш добре и да имаш вяра в успеха. Мисля, че нещата могат да протекат добре. Ситуацията не е лесна", продължи Балъков, който часове по-късно ще трябва да даде нова пресконференция, вече като наставник на "лаутерите"."

В германския тим Балъков отива с помощниците си Илия Груев и Йончо Арсов, но призна, че един ден може да се върне в Хайдук.

"Може да се върна като треньор на клуба един ден. Ще бъде приятно. Никога не можеш да знаеш", каза още Бала.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

brickbat
22.03.2012 12:42

Късмет на Балата, като гледам програмата на Кайзерите или лаутерите както искате е приемлива имат 4-5 мача от които могат да вземат трите точки.

madmaxxxx
22.03.2012 12:16

от къде и кога е тази снимка на Бала? Това е Гуардиола нали?

elbarca___
22.03.2012 20:35

хайдук плати 1 млн на браса за да играят контола със тях

night_wolf84
22.03.2012 12:19

Да той е*smile**smile**smile*