"Шампион на Квартала" – с по-голям награден фонд

17:27
"Шампион на Квартала" – с по-голям награден фонд
Веригата турнири за София по аматьорски футбол "Шампион на Квартала" организиран от спортно-социалната мрежа http://www.MyTeam.bg гостува на квартали: Овча Купел, Красна Поляна и Горна Баня. Двубоите ще се проведат на 6 – 8 април на откритите терени "Славия".

Очакват се едни от най-добрите отбори на София да вземат участие в турнира, поради факта че тези терени са едни от първите изкуствени игрища в София и голяма част от отборите играещи там ще се запишат за участие.

От този турнир организаторите обещават и по-голям награден фонд , като победителя освен купа "Шампион на Квартала" ще си тръгне и с голямата награда то 300лв.

Има места само за 16 отбора, така че всички желаещи отбори имат възможност да се запишат за участие тук.

Схемата на турнира е групова фаза (4 групи по 4 отбора във всяка от тях). Първите два отбора от всяка група продължават напред към ¼ финалите и ще се борят за призовите места и достигането на финалния турнир "Шампион на Града” – гр. София. Очаквайте много и интересни предметни награди за победителите, както и за индивидуалните призьори "Най-добър вратар” и "Най-атрактивен играч”.

Повече информация може да намерите на профила на турнира или на фен страницата във Facebook.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация