Марк Хюз: К.П.Р няма да изпадне в Чемпиъншип

17:11
Марк Хюз: К.П.Р няма да изпадне в Чемпиъншип
Куинс Парк Рейнджърс няма да изпадне в Чемпиъншип, въпреки тежката програма на тима до края на сезона, обяви мениджърът на лондончани Марк Хюз.

"Рейнджърите" в момента заемат 18-то място в класирането и са един от петте тима, които най-вероятно ще се борят до края на кампанията за елитния си статут. Хюз, чийто тим приема утре Ливърпул, каза за вестник "Сън":

"Не е лесно, няма какво да се лъжем. Имаме много трудна серия от мачове пред себе си. Може би напрежението ще е налице преди тези мачове. Ние обаче сме смятани за аутсайдери и от нас не се очаква да спечелим. Можем да се възползваме от това и да вземем повече точки. Ще има сериозни обрати до края на сезона".

Уелският наставник добави: "Знаем, че всеки един мач ще бъде важен, независимо с кого играем. Можем да победим всеки, ако се представяме на максимума си. Мога да заявя, че ние вярваме, че ще бъдем във Висшата лига и през следващата година. Ние знаем, че имаме нужните качества, за да оцелеем".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

izzotzade
20.03.2012 18:33

Любимци са ми *smile* Имат страхотна селекция,само им трябва време да се сработят .. дано се сработят и догодина в ВЛ *tongue*