?100 милиона и Златан е ваш

17:34
?100 милиона и Златан е ваш
Президентът на италианския шампион Интер Масимо Морати за пореден път заяви, че не иска шведският нападател на тима Златан Ибрахимович да напуска "нерадзурите", но ако това все пак стане - то ще бъде срещу "скромната" сума от 100 милиона евро.

Слуховете след отпадането на Интер от Шампионската лига пратиха шведа в испанските Реал Мадрид или Барселона от следващото лято и въпреки, че Жозе Моуриньо няма никакво намерение да се разделя със Златан, Морати му определи цена.

"Ако някой даде 100 милиона евро за Златан ние ще го пуснем веднага. Не знам какво е неговото намерение, но той е дал много на клуба, а и клуба е дал много на него. Но истината е, че без Ибрахимович ще ни е доста по-трудно", зави Масимо Морати.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

krasenco
26.03.2009 23:19

Абе вие някой футболист въобще харесвате ли????Щом и Ибрахимович е дърво вече не знам!А за Ман.сити съм сигурен,че ще направят оферта *wink*

Fearless_Bet
25.03.2009 19:03

Дърво от класа, във важните мачове е пълна дупка

Resorter
24.03.2009 17:56

Майтапа настрана, напълно възможно *joking* Тогава и Реал и Барса много ще си вземат. Друг е въпроса дали той самия ще иска да премине там... *wink*