Стоичков дари кинолегенда с историческа фланелка

20:27
Стоичков дари кинолегенда с историческа фланелка
Треньорът на Литекс Христо Стоичков направи трогателен жест към една от легендите в българското кино - Иван Иванов. Камата подари фланелката и бутоните си от историческата победа на България с 4:0 срещу Гърция на Мондиал'94 на изпълнителя на главната роля във филма "Всичко е любов".

Това се случи по време на премиерата на документалния филм "Стоичков", с който бе сложен край на официалната част на "София филм фест". Лентата на режисьора Борислав Колев бе приета възторжено от публиката в зала 1 на НДК, която спонтанно аплодира откровената изповед на най-успелия български футболист. Освен мненията за личността Христо Стоичков на имена като Хосе Карерас, Йохан Кройф и президента на Каталуния Жорди Пужол, във филма бяха показани и някои от най-красивите голове на Стоичков, които изправиха зрителите на крака.

Когато Камата бе поканен да излезе на сцената той поздрави всеки един от участниците в създаването на филма и си направи обща снимка с тях. Организаторите на международния кинофестивал заявиха, че лентата е получила благосклонни оценки по време на закритата прожекция за специалисти и в скоро време ще започне нейното разпространение в страната и чужбина.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари