Храната в \"Макдоналдс\" вади азербайджански халф от националния

16:12
Храната в \"Макдоналдс\" вади азербайджански халф от националния
Страстта на азербайджанския халф Илгар Гурбанов към храната в "Макдоналдс" е причина той да не получи повиквателна от Берти Фогс за националния отбор на бившата съветска република.

Нещо повече, селекционерът на азерите сподели, че няма намерение да вика Гурбанов в отбора и за в бъдеще, тъй като физическата му форма е под всякаква критика.

"Нямам нужда от футболисти, които постоянно обядват хамбургери в "Макдоналдс". Този футболист не може да спази редица норми на физическата подготовка, което е и основната ми причина да не разчитам на него. Гурбанов не може да пробяга разстоянието от 1 километър за пет минути, което е недопустимо за професионален играч. Дори аз на 62 -години все още успявам да сляза под тази граница", сподели селекционерът на Азербайджан Берти Фогс по повод случая с Илгар Булгаров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Resorter
24.03.2009 17:59

Айм Лов Ин Ит! *joking* Честито на печелившия...

rokera_henry
24.03.2009 17:33

Така се прави - след като е спазва физически норми и диети,за да е в добро физическо състояние се изключва директно от състава. Все пак това е спорт и физиката,издръжливостта и въздуха са основни качества ,които трябва да притежава футболист,ако тренира за сумо нека хапва *smile* Трябва и нашите футболисти така да се стягат,че не може преди мач да се ходи на дискотека или да си се тъпчеш като свиня и да ти виси гъзЪ по терена,както повечето наши футболисти в родното първенство...