Данчев: Бербатов напуска Англия и ще играе в континентална Европа

20:31
Данчев: Бербатов напуска Англия и ще играе в континентална Европа
Мениджърът Емил Данчев призна, че Димитър Бербатов ще напусне Манчестър Юнайтед и най-вероятно от следващия сезон ще играе в отбор от континентална Европа. Агентът е имал няколко срещи с мениджъра на "червените дяволи" Алекс Фъргюсън, който е уверил Бербатов, че английският шампион ще съдейства за трансфер на играча в друг отбор.

"Имах три срещи с Алекс Фъргюсън. От тези срещи останах доволен от оценката му за Бербатов. Позицията на клуба е следната: "Ние няма да пречим, ще бъдем изключително добре предразположени. Ако дойде оферта за него, няма да му правим спънки", заяви Данчев в ефира на българската кабелна телевизия Канал 3.

"Доволен съм от това, че успяхме да постигнем съгласие, когато окончателно се взе решение и те удължиха договора с една година. Уговорихме финансовите детайли за неговото напускане. Приемаме това, че Сър Алекс си готви следващия Манчестър Юнайтед. Сър Алекс иска да смени стила на игра на Юнайтед, да вкара повече бързина в играта. Бъдещето на Юнайтед не е свързано с това на Бербатов. В лицето на Хавиер Ернандес, Уейн Рууни и Дани Уелбек тимът разполага с талантливи нападатели", каза още Данчев.

Футболният мениджър призна, че има вероятност бившият български национал да премине в тим от друга страна.

"Най-вероятно няма да остане в Англия. Не изключвам възможността Митко да играе в друг класен европейски отбор. Няма да има космически трансферни суми", добави Емил Данчев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Futbulfen
19.03.2012 11:34

Недоумявам повечето коментари..абе хора, вие слепи ли сте, на големите патроти ли се правите?! Да, бербатов вкара някои наистина красиви голове, имаше много хубаво отигравания не рядко, но не разбирате ли, че в Англия няма как да те приемат само с тези качества. Там обичат да виждат как футболистите им изяждат тревата, оставят си дробовете на терена..нашенеца не е такъв тип футболист..той просто не е за клуб с философията на Манчестър Юнайтед. Кристално ясно е, че САФ се ориентира към бърз футбол с много бързо движение на топката.. бербатов не умее това! И след като видно не те желаят, а интерес (може би и оферти) има огромен..защо седиш на пейката?!?! Да се прибира в цдна да довърши кариерата си както я започна - със спъване по терените в България. Стига глупости писали..голямата звезда..е нЕма що!

MeToDueB
20.03.2012 14:25

Гонзалез е по-голяма звезда нали *lol*

iVcHo_SG
19.03.2012 17:47

ето един човек който наистина ги вижда нещата

RED_DEVILS20
19.03.2012 03:33

Аз съм фен на Юнайтед AlexGun каза много не6та които са истина .Да,съра е трениор от класа но все някога 6те се откаже от футбола. А относно БЕРБАТОВ съм напълно съгласен , той заслужава много пове4е *beer**beer*

SenseleSs
19.03.2012 00:23

АлексГън ,доста грешиш Бербатов от както напусна Тотнъм ,изобщо не е уважаван там.

Nevenium
18.03.2012 23:55

Не проумявам кой е малоумния - аз или съветниците на Бербатов!!! Поправете ме ако греша, но той като свободен агент в края на сезона и на такава възраст може да сключи договор с кой да е футболен отбор предлагащ му най-голямо възнаграждение!!! Какво прави той - приема да подпише нов договор при моменталната уговорка, че не го искат в състава и ще го продадат, но в този случай той няма как да получи възнаграждението, което би получил като свободен агент!!! Или Бербатов има изкривено разбиране за лоялност при която очевидно му се присмиват в лицето и го използват или му извиват ръцете с нещо, за да подпише и да си плюе на финансовото бъдеще! Моля някой да ми разясни казуса, защото не стига че не играе, ами и го ебават според моите разбирания преди да му бият така демонстративно шута....

izzotzade
19.03.2012 09:03

Има клауза в договора за автоматично преподписване всяко лято за по една година *wink* За това е задължен да си поднови договора и ако иска да напусне Ман Юн ще стане само с трансфер.

Roberto_Mancini
18.03.2012 23:41

супер вече в БГ няма да има толкова фенове на ман ю

Happynesss
18.03.2012 23:44

ти си някъв страхотен олигофрен .. тъпо комплексирано келешче .. само се месиш в темите на другите отбори !

Happynesss
18.03.2012 23:36

когато дойде не спирах да се радвам просто беше като някакъв сън и сега влизам и виждам това ! за него това е добре че ще се махне поне ще играе редовно ! но това за мен като фен на Юнайтед от както се помня е много кофти българин да играе в любимия ти отбор е много хубаво но все пак трябва да мислис за себе си !

NWC
18.03.2012 22:53

ПОчТИ Е СИГУРНО ИЛИ малага или Юве ако не в тях последната възможност е леверкузен ! махай се от манафите бербо !!!!!!!!

ReDeViL666
18.03.2012 22:21

Бербатов , ще отиде в друг класен отбор, който ще играе във Евро турнирите , това е сигуртно!Мисля , че , ако остава във ВЛ , ще отиде във Тотнъм , ако го искат и не успеят да задържат Адебайор.
Надявам се да е неизменен титуляр в новият си клуб и да му се падне по-сговорчив треньор.

kalvera
18.03.2012 22:08

айде в Юве баце Митко!!! *smile**goal*

HankMoody
19.03.2012 13:48

Лично според трябваше да се откаже след като направи Дубъл 2007-08 докато още беше на върха. Иначе Юнайтед са ми безразлични попринцип , но почнах да ги следя малко повече след като Бербо подписа с тях.И да прав си нашето момче направи адски много за тях но просто казвам, че Фъргюсън преценя как стоят нещата.

Lubo0o
19.03.2012 11:39

Правили мултимилярдерна селекция ами Бербо не може ли да участва в нея ? Аз за сега не виждам кой ще му е конкуренция Нене ли ? Ако отиде там ще се наложи без проблем като титуляр стига да не купят още 5 класни нападатели с него .........

iVcHo_SG
19.03.2012 02:41

хората които разбират в момента са треньори и специалисти , е повярвай ти не си един от тях , а си просто фен и то пристрастен и това е

AlexGun
19.03.2012 01:20

Е може и така да е, грешката е моя. Идеята ми беше, че в отбор като Тотнъм щеше да е по ценен. Обаче това за Фъргюсън, мина му времето на Съра, вече не го махат, само защотото е дал много за клуба и наистина е постигнал много неща, но не знам още какво трябва да стане за да се осъзнаят малко и най-вече той да се осъзнае малко и да си даде почивка. Отпаднахте от Базел от Шампионската лига. След това Билбао ви съсипаха и на двата мача, просто трябва промяна. Мина му времето. Иначе велик треньор, без съмнение винаги ще остане в сърцата на феновете на Юнайтед и наистина е постигнал много с отбора. Не става въпрос, че на Бербатов не му изнася, малко ли беше резерва и търпя, един път не си вдигна главата да се оплаква - нещо което правят футболисти с умения близки до нищото в сравнение с Бербатов. Идеята ми е, че миналия сезон изнесе на гърба си отбора в много от мачовете и спаси задника на Съра. Мисля че заслужава повече доверие и съм убеден, че ако играеше в повечето мачове щяха да имат удобна преднина пред Сити. Всеки фен на Юнайтед, вярвам ще се съгласи с мен, че един Чичарито няма място в отбора освен ако не е до Бербатов. Да млад е може би има бъдеще, има желание. Но Съра го пуска във важните мачове и той прави само засади и лоши пасове. Него го обиграва, но не във важните мачове където един Митко ще помогне 10 пъти повече. Та както казвах - Съра е изключително неблагодарен и Бербатов заслужава много повече от това да търка пейката мач след мач при положение, че миналия сезон стана голмайстор, спомогна за титлата и пак не игра в половината мачове. Не харесвам нито манчестър нито съра в последно време. Нито отбора нито треньора са на себе си. Лично мнение. Поздрави.

HankMoody
19.03.2012 00:28

Голям фен съм на Бербатов но като се замислиш Фъргюсън ИС ДЪ БИГ БОСС *joking**joking* той решава кой играе и кой не, и не е длъжен на никого.Просто нашето момче ако не му изнася... вярвям,че има доста желаещи за подписа му. Иначе да подпише с Тотнъм е почти невъзможно.След като премина в Юнайтед в Лондон се горяха негови тениски и се късаха и не малко обиди се изрекоха по негов адрес.

AlexGun
19.03.2012 00:04

Стига глупости, в ПСЖ няма да го вземат, там си правят мултимилярдерна селекция. В Италия ако ще ходи да ходи като пенсионер, не е за него там. Най-добре ще е ако премине в Тотнъм. Чух че има някакъв интерес към него от тяхна страна. Там има изгредено име, ще бъде ценен и най-важното УВАЖАВАН. Ако беше останал в Тотнъм и беше направил половината от това, което направи за Манчестър, щяха да се държат с него и да го третират като жив Бог. Просто Съра е наблагодарник, много пъти го казах и ще продължавам да го казвам - много бързо забрави Фъргюсън кой им спаси задниците миналата година в поне 10 мача и без съмнение им спечели купата. Квото и да си говорим ако Бербатов не ги беше вкарал тези 20 ли 21 ли гола от които поне 10 ИЗКЛЮЧИТЕЛНО решаващи, Юнайтед нямаше да защитават купата този сезон и нямаше да виждам всички тези тениски с цифрите 19(титли) по тях навсякъде из Манчестър. Надявам се да се върне в Тотнъм, но навсякъде в момента е по-добре от неблагодарния Манчестър. Не искам да обиждам фенове на Юнайтед, просто си изказвам мнението. Поздрави.

Lubo0o
18.03.2012 22:59

Бербо не е скъперник и ще се зарадва и на малкото ! Дано премине в Юве и се наложи в титулярния състав ще е супер ,но аз мисля ,че най - добра дестинация за него е ПСЖ там ще има много повече възможности и ще се наложи по - бързо сред титулярите !

ForzaJuve29
18.03.2012 22:17

Да бе ние си търсим нападател който да бележи постоянно!Плюс това следим няколко човека а и те са по-млади,така че Бербатов ако вземем ще е само ако го дадат до 7-8млн и той да не иска няква голяма заплата а да се съгласи на 2-3 млн.

Unbeatable_fen
18.03.2012 22:08

Успех на Митко където и да отиде.Явно в Англия не го харесваха и доста често се подиграваха с него а най-голямото унижение бе през май когато помним всички какво стана.УСПЕХ МИТЕЕЕ !!

onemanrockband
18.03.2012 21:56

Беше ясно че ще напусне. Дано се ориентира към Леверкузен *thumb_up*

niki___YNWA
18.03.2012 21:35

Слаб характер е, така че където и да отиде, винаги ще е в сянката на някой около него, на светлинни години е от това да стане емблема за някой клуб..................

Gogata85
18.03.2012 21:27

Успех на Берба където и да отиде. Годините които изкара в клуба бяха незабравими и той много помогна за успехите които постигнахме. Никога няма да те забравим.Жалко наистина че не успя да вземе голям европейски трофей но постиженията които направи също не са никак малки и в Юнайтед той се доказа като звезда от световна класа*cup**cup**cup* Дано успее за пореден път да вдигне Шампионската титла на Англия преди да си замине. *cup**cup**cup**cup*

mitko911
18.03.2012 21:40

Още не късно за ШЛ, дано да отиде в класен отбор *smile*

iVcHo_SG
18.03.2012 21:26

бербатов смешката знаете ли го хаха , той от 2 години търка пейката и докато реши да се махна вече е толкова дърт ,бавен и мързелив че ше яде още папурдаци хаха , кой голям отбор ше го вземе , от англия и 2 лв няма да дадат за него , освен ако не са някой след топ 8 отборец , хората си искат младъ бързи , борещи се играчи , не мърдички , всички видяхме ква е разликата , бербатов игра преди 2 години редовно и юнайтед бяха шампиони , бербатов спря да играе и юнайтед водят с още по голям аванс и доста по рано така че със или без юнайтед ще го начуква на цяла англия :* а бербатов .. неговото време изтече

neymarchooo
18.03.2012 21:21

да се маха по-добре е за него !! Тоя дъртия само го хвали, а не го пуска да играе апък бербата се е доказъл отдавна !!! нали знаете по-добре в по-малък отбор, но да играе редовно отколкото в по-голям, но да не го пускат !! + това даже не се знае дали ще е по малък !!! УСПЕХ БЕРБА♥

ManUnitedfan07
18.03.2012 21:20

Хахаха и какво бе деца, сега като се маха нащо момче и веднага сменихте отбора а ?

Me4o_man
18.03.2012 21:18

А главния въпрос според мен защо дрътия не го продаде зимния трансферен прозорец като е толкова коректен към него , а говореше по медиите как ще разчита на него ?

123456789
18.03.2012 21:17

Ейй този Бербатов голяма звезда.... цял свят го искат....Щом е толкова добър и толкова обича България,защо не играе в националния ?! Поне след като завърши кариерата си може да отвори фирма за пейки ... !

dorindo
19.04.2012 10:24

Национала напусна, заради такива като тебе, дето много разбират. Хейтърчета. С кого да направи игра там?! Една птичка пролет не прави! Това не е първият случай, в който национал се отказва от отбора си, и Стоичков го е правил, и пак се е връщал. Ама не, Бербатов, че Бербатов ви е трън в очите! На калпавата ракета, крив й е космоса!

Captain
18.03.2012 21:38

Само да ти кажа, че ако Бербатов играеше само за парите и не му пукаше в кой отбор е, щеше да отиде в Сити мойто момче. Преди МЮ да го купят, Сити му предлагаха много по-добри финансови условия. Ама ти от къде да знаеш, ти си си наумил, че не го харесваш и това е *wink* Колкото до тоя Ивчо с коментар номер 26 - Само ще ти кажа, че ако не беше Бербатов МЮ щяха да видят 19 титла през крив макарон. Хайде със здраве *wink*

Vratarchety
18.03.2012 21:19

Напълно съм съгласен с теб... само че Пу*ката Бербатов му е кеф да му го набиват .... на специалното място наречено пейката цял живот само и само да си взима паричките , а не го е*е за БЪЛГАРИЯ !!!

fena_man_utd
18.03.2012 21:13

Най-логично е в Германия или в Испания.Все пак си мисля,че може би в Испания ще заиграе.Във Валенсия може да го вземат.

tymypa
18.03.2012 21:04

в Байерн никога няма да го искат с нападателите които имат и вкарват сума ти голове. ювентус е добре за него. сам си е виновен, че го продават и не играе ... гайдата искаше от него тичане и раздаване а той си остана с мързеливата си игра и просто не е за юнайтед те нали искат бърз футбол да играят... бербо е за някой отбор като барса които разиграват и си подават понеже такъв е и неговият стил. тичането не му е сила.

tymypa
18.03.2012 21:09

е определено няма аз не си и помислям че някой ще го иска там просто казвам че на такъв стил игра ще му е най добре

Addicted92
18.03.2012 21:07

Преди 4 години ако беше отишъл в Барса би паснал идеално , но с този състав Бербо няма място там ..

Neill_88
18.03.2012 21:00

Според мен трябва да отиде в Байерн или Ювентус.Валенсия също става, но първите два имат по-големи амбиции за нещо.Така си мисля де.

Addicted92
18.03.2012 21:06

Аз напълно те подкрепям , но той в Байерн едва ли би заиграл , предвид от това , че Леверкузен беше отбора , който го направи играч .. а и той на няколко пъти е казвал същото . Да се върне в Тотнъм също няма да е зле , но едва ли те биха го искали да се върне .. Все пак Валенсия мисля , че ще му е добре .. Милан имат доста нападатели и да отиде там също няма да играе редовно . Така , че може би Юве е най-близко до него.

Manower
18.03.2012 20:59

Не е изненада за мен тази новина, даже я очаквах и по-добре за него. Просто Бербо можеше по=рано да направи този ход, защото САФ се виждаше, че няма да разчита на него.

blinderchyyy
18.03.2012 20:51

хаххаха излизат наяве "големите" фенове на Ман.Юнайтед! Евала!

RedDevil1878
18.03.2012 20:50

В Ювентус най-добре според мене *smile* Стига да го искат и той да иска там. На тях им липсва само нападател, който да бележи, а Бербатов ще бележи много. Има още 2-3 годинки пред него - нека отиде в Ювентус, там имат проект и си мисля, че другия сезон, ако не този ще вземат Калчото пък и в Европа не се знае.. В Юнайтед няма бъдеще за него..

Stanimir95
18.03.2012 20:47

Искам да отиде в Фулъм или Някой си който и да е Английски отбор и да им надъни на Манчо един хубав Хетрик и да ги видя тогава,просто да им го върни за голямото време на скамеиката.

scouser_pool
18.03.2012 20:47

Байерн,Валенсия,Ювентус биха били добри дестинации за него , Тотнъм също , но едва ли ще се случи!

fena_man_utd
18.03.2012 20:44

Най-добре ще е така.Просто и на нас феновете било то фенове на Юнайтед или не им писна да гледат как се ебават с него.Дори и днес не игра,даже и в групата за мача не е влязъл.Хубаво е,че ще се махне.

Xristo91
18.03.2012 20:40

Мислел съм си, че ако не потръгне в Юнайтед, то в би се върнал в Тотнъм и да бележи така, както преди *wink* Мисля, че Английска лига би му допаднала повече от тази в Германия или Италия *smile*

GarethBale333
18.03.2012 21:05

да не иска да играе да се цупи е така *smile*

lazera0
18.03.2012 21:03

И по какъв начин си е тръгнал ?

GarethBale333
18.03.2012 20:43

ооооо не !!! никой в тотнъм няма да го приема след начина по който си тръгна !

paunQ
18.03.2012 20:38

Искам Бербо в отбор, който ще играе в ШЛ другия сезон и да вкара на МЮ! Това заслужават!

aa2
18.03.2012 20:42

А дано дойде в Селтик! Еб*вам се, едва ли ще се съгласи да играе за Селтик, но си мисля, че би отишъл във Валенсия например, а те го искат.

WeAreHotspurs
18.03.2012 20:34

Успех Бербо цяла България е с теб

Gunner_49
18.03.2012 20:43

Жалко че и той не беше с България когато имахме нужда от него*wink* Дано успее все пак още нещичко да постигне !