Отложиха Астън Вила - Болтън заради състоянието на Муамба

17:11
Отложиха Астън Вила - Болтън заради състоянието на Муамба
Мачът за първенство на Англия между Астън Вила и Болтън, който трябваше да се играе по програма във вторник, е отложен заради здравословното състояние на полузащитника на
Болтън - Фабрис Муамба, съобщи в комюнике щабът на Уондърърс.

Мачът от 29-ия кръг, който трябваше да се играе на "Вила Парк" в Бирмингам, е отложен за неопределена дата по искане на гостуващия отбор Болтън.

23-годишният полузащитник Фабрис Муамба колабира снощи в края на първото полувреме на четвъртфиналния мач от турнира за купата на Англия срещу Тотнъм на "Уайт Харт Лейн" и беше откаран за лечение в интензивното отделение на болница "Чест" в Лондон заради проблем със сърцето. Състоянието на Муамба е критично.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rooney_fen_10
18.03.2012 19:19

Абе заебете шибания мач. Момчето е в критично състояние, едва ли на някой в момента му пука за футболната програма. Дано се оправи, никой не заслужава да си отиде от този свят по такъв начин, особено след като е постигнал толкова в живота.

Gogata85
18.03.2012 17:39

Дано да се оправи това момче*cry* много е тъжно когато се случи подобно нещо а напоследък взе да става все по-често *sad* по 2-3 случая в година при това все на млади момчета което е още по-странно