Стойчо Младенов: Ще се борим до дупка

14:33
Стойчо Младенов: Ще се борим до дупка
Изградили сме стратегия за клуба, разкри треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов на пресконференцията си преди утрешното домакинство на Монтана.

Наставникът на "червените" коментира, че той и президентът на Димитър Борисов са изградили стратегия за стабилизиране на клуба като цяло.

"С г-н Борисов сме изградили стратегия за клуба. Първо се погасяват дълговете, после следва селекция, после отбор. Това се прави много трудно. Ще се опитаме да извлечем максимума и да направим отбор за следващата година. Не можем да се откажем от целите си. Не познавам новите попълнения. В стартовия състав имаме четирима юноши, а за утре нямам дори и 18 човека, за да попълня групата. Ще се борим до дупка, но имаме нужда от подкрепата на феновете. Целта ни е да стабилизираме клуба по всички показатели", каза Младенов.

Освен това специалистът коментира Боби Михайлов и категорично отхвърли възможността БФС да ощетява ЦСКА по какъвто и да е начин.

"Човекът, на когото вярвам във Футболният съюз е Боби Михайлов. Познавам го като футболист, приятели сме и до сега. Той е честен и доблестен човек, и не мисля, че ще ощети някой клуб, включително и ЦСКА. Това вероятно е последното ми изказване по въпроси, които не ме касаят. Предпочитам да обсъждам спортно-техническите неща, за които съм поел отговорност", завърши Младенов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

horo
18.03.2012 22:36

Всеки ден излизат по 10 статии само в интернет сайтовете за бат ни Стойчо ,стига вече....то драма ,драма .....

jan4o
18.03.2012 20:50

Целич отбор се развали... Спас Делев си отиде , Зику си отиде , Караджов си отиде , Скоро и Мболи и Мораеш сигурно ще си отидат... :@ По - добре сега да вземат някой от младите , който не е играл сигурно един път и с удоволствие ще дава всичко от себе си в мачовете на ЦСКА.. *smile*

ivan79
18.03.2012 18:21

Сега доведи пак някой като лео лима агналдо прибери си комисионата от титаните и пак разправяй глупости поне има кой още да ти вярва.

hustlerz
18.03.2012 16:37

ха ха Тройчо Симитлиийски*ball**ball**ball*

Lefskiloshopada
26.03.2012 09:23

Не е ли Тройчо Бьлгарскоармейскопловдивски, а кой е пернишки..?*corner**goal**ball**lol*

plamensg
18.03.2012 18:46

Не бе Двойчо Симитлиийски*joking*