Димитър Борисов: Печалбата на ЦСКА от зимните трансфери е 5,5 млн. лева

11:59
Димитър Борисов: Печалбата на ЦСКА от зимните трансфери е 5,5 млн. лева
ЦСКА е получил цели 5,5 милиона лева от зимните си продажби, обяви днес на пресконференция собственикът на "червените" Димитър Борисов.

През последния трансферен прозорец "червените" се разделиха с остриетата Грегъри Нелсън, Янис Зику, Спас Делев и Мишел Платини, които отидоха срещу сериозни суми в други отбори. Сега Борисов разкри и какви са те, както и за какво са били използвани получените пари.

"През зимата продадохме играч за 5,5 милиона лева. Имахме задължения към НАП, спортното министерство и други институции за около 5 милиона лева, изчистихме ги. Остават още около 1-1,5 милиона лева, които дължим на бивши играчи и служители, скоро ще изчистим и тях", сподели той.

Борисов добави, че главната цел на тима е оправянето на материалната база, макар ЦСКА да не е отписал и титлата.

"Искаме да се стабилизираме финансово, не сме се отказали и от титлата, но основен приоритет ни е базата. Благодаря на държавата, че ни я дава на концесия. За първи път от 20 години държавата дава нещо на ЦСКА", добави Борисов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

freeplay14
18.03.2012 17:47

Е браво толкова много пари да земат най-накрая да се наядат че да почнат малко да развиват тоя клуб.... 5,5 млн и кво ще правим сега ? Утре пак ще гледаме резил срещу монтана.. Поздравления за голямата печалба почерпете са ся ще може да се запасите с бира и усики за 2 години напред за да сте в форма всеки един мач..... Фен съм на ЦСКА фен съм и на Стойчо нооо тази година няма да има лига европа повявайте *smile*

bionik
18.03.2012 14:18

Идеално,тъкмо може да им стигне да покрият част от дълговете им към другите отбори от копуването на играчи *joking*

Bateborisov_bg
18.03.2012 13:24

Зависи каква сума са заложе ли но предполагам че хич не е малка.

holigan4e
18.03.2012 12:46

А колко е печалбата от мача със Симитли за купата ?

Kalinho
18.03.2012 12:31

Е мен нещо не ми се връзва. Нали само Тюфлека и Делев струваха милиони в евро. другите без пари ли ги продадоха ?