Николай Костов: Извинявам се за поведението си след мача с Локовотив

16:03
Николай Костов: Извинявам се за поведението си след мача с Локовотив
"Извинявам се на всички фенове на футбола за поведението си след мача с Локомотив Пловдив, за първи път ми се случва", каза наставникът на Левски Николай Костов на днешната си пресконференция.

Треньорът на "сините" влезе в пререкание с колегата си от Локо Пловдив Емил Велев.

"Аз съм учуден от себе си за поведението си, за първи път ми се случва. Много съжалявам за случилото се. Искам да се извиня на всички фенове на футбола за този случай", коментира Костов в началото на днешния брифинг.

Той разкри, че не може да разчита на контузените Дарко Тасевски, Тони Калво и Божидар Митрев, както и наказаните Христо Йовов и Кристовао Рамос за утрешното гостуване на Ботев във Враца.

"Тони Здравков познава много добре философията на Левски и това е някакво предимство за Ботев. Аз обаче очаквам нашите футболисти да се представят добре и да спечелят. Всички лоши терени ме притесняват, на тях не може да се играе добър футбол. Мачът е важен и за двата отбора. Не ме притесняват отсъстващите футболисти, ние имаме голяма група от играчи", сподели очакванията си за двубоя Костов.

Накрая наставникът на Левски благодари на публиката за подкрепата във всеки мач.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Chelsea_FanBlue
17.03.2012 16:18

Ти на колко години си? 40-50? Държа се като 12годишен пикльо! Освен играчите, и треньорите трябва да посетят клубния психолог. И престанете с тези оправдания за терените и времето. На улицата децата играят в пъти по-добре от вашите БГ мърди! И заиграй най-сетне с двама нападатели, стига с този дефанзивен футбол в ЛЕВСКИ!!!

rokymana
17.03.2012 17:36

На всеки се случва някой път да избухне. А колкото до двамата нападатели напълно съм съгласен с теб !!! *thumb_up*