12 души и наставникът избягаха от Янтра

12:59
12 души и наставникът избягаха от Янтра
Два дни преди пър­вия си мач за пролетта в Северозападната "В" група отборът на Янтра се разпадна.

Треньорът Николай Василев, както и 12 от неговите футболи­сти напуснаха габровци. Димитър Пантев, Ста­нислав Станчев, капита­нът Христо Коев, Теохарис Ракидзис, Калоян Илиев, Мартин Ангелов, Александър Маринов, Мирослав Косев, Ивайло Тодоров, Илиян Кънев, Радослав Гутев и Ста­нислав Димитров обя­виха, че няма да играят през пролетта с екипа на Янтра.

Причината за това е отношението на прези­дента Николай Мънчев към тях и драстично на­малените средства за вто­рия дял от шампионата. Футболистите обявиха, че от ръководството са намалили премиите - 30 лв. за гостуване и 15 лв. за мач в Габрово. Твър­дата заплата в клуба за момента е замразена.

Точно заради това Ва­силев и неговите играчи напускат габровци. Очер­тава се отборът да изиграе срещите си през пролетта с формация от юноши, а треньор най-вероятно ще бъде един от бившите наставници на отбора Веселин Антонов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

holigan4e
17.03.2012 12:58

пхАьхаЬАХЬАЬХАьАХьАХЬАьхАЬхАьАХЬАЬхаь кви са тия стотинки дето им дават бе ??? Това е гавра!!!!! И аз да съм и аз ще продам мача !

Kalinho
17.03.2012 16:10

абе ти пък си най - големия турист в сайта. Като не си стъпвал на стадион по - добре си мълчи.

aa2
17.03.2012 13:01

При аматьорите дори в контрактите не пише, че се дават заплати, така че е много това което им дават.Те там дори не знам дали играят футбол или нещо друго, защото като гледам и нивото на ''Б'' групата ни...абе и 10лв. не заслужават!