Мултиплеър: Резултати от късните петъчни мачове

23:46
Мултиплеър: Резултати от късните петъчни мачове
В петък вечер по традиция винаги сме в очакване на мегасблъсъците, които предстоят през уикенда. Това, разбира се, не означава, че в последния работен ден няма интересни срещи. Днес се изиграха няколко много любопитни мача в едни от най-силните и гледани първенства в Европа. Проследете всичко най-любопитно, което се случи в тях, с Winner.bg.

В португалската Примейра лига се изиграха два много важни мачар които имат пряко отношение в борбата за титлата. Порто надделя над Насионал, а Бенфика победи категорично закъсалия Бейра Мар. С победата си "драконите" се затвърдиха на първото място и чакаха нова грешка на "орлите" на "Луж" (която така и не се случи), след като само преди две седмици ги победиха на техния стадион и си осигуриха сериозно психологическо предимство пред хората на Жезус.

В немската Бундеслига Щутгарт отново се върна на победния път след грешната стъпка срещу Кайзерслаутерн в миналия кръг и вече е с актив от 36 точки, гледайки към място в Лига Европа. Любопитното в този двубой бе, че и двата гола за "червените" отбеляза преминалият през зимната пауза именно от Хофенхайм Ведад Ибишевич.

В холандската Ередивизи Витес постигна очаквана победа над Хераклес Алмело с 2:0 и по този начин запази място в плейофите за Лига Европа. Гостите завършиха с десет човека, след като Ремко Пасвеер получи червен картон в края на първото полувреме, а Бони изпусна дузпата, последвала от фала на вратаря.

В испанската Сегунда дубълът на Виляреал завърши при резултат 1:1 с Кордоба. И двата гола в мача бяха отбелязани от играчи на Кордоба, а ремито изкачи "бяло-зелените" с едно място в класирането на втората дивизия на Испания, но ги остави все така далеч от лидерите Ла Коруня и Селта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

GaLeRiaN40
17.03.2012 15:02

Отборът на Кордоба има най-яката емблема от всички показани.

luiz_lfc
17.03.2012 00:24

Всички мачове ми излезнаха само долнтие австрийци Ланс ме издъниха мамицата им мръсна

vaskoyankov123
17.03.2012 01:00

:Х :Х даже на хендикап ги играх

jan4o
17.03.2012 00:24

Абе колко е било продължението на мача между Насионал Мадейра и Порто ?